1 Eylül 2022 Perşembe

Moody Blues'tan Justin Hayward: "Sadece Aşk İçin Yaşayan Bir Nesildenim"


Moody Blues'ın vokalisti ve gitarist Justin Hayvard'ın yeni teklisi "Living For Love" bugün yayınlandı. 



Justin Hayward,  'Living For Love' adında yepyeni bir tekli yayınladı. Bu tekli, onun iki yıldan uzun süredir çıkardığı ilk yayını. Moody Blues'ın efsanevi vokalisti Eylül ayında İngiltere'de yapacağı on günlük turuna da çıkmaya hazırlanıyor.

Bu şarkısıyla ilgili Hayward şunları söyleyecekti: “Biz gençken şanslıydık, sadece aşk için yaşayan bir nesildik; o zaman müzik, özgürlük ve iyimserlikle yapılırdı. O zamanlar biz bunun değerini anlayamamıştık ama şimdi bunlardan yoksun bir dünyadayız. O günleri hala yaşıyorken hatırlatmalıyım dedim ve bu parçayı yaptım. ”


'Living For Love' bu yılın başlarında İtalya'da kaydedildi, ancak  Justin  Hayward'ın konuk olarak Jeff Wayne'ın 'The War Of The Worlds' turunda yer alması sebebiyle yeni çıkabildi.   Bu kaydı Justin klavyeci Alberto Parodi ile yaptı.  

 Hayward, bu ay başlayacak olan konser turnesi için, "Birleşik Krallık'ta konserlere geri döndüğüm için çok mutluyum. Bu konserlerde eski ve yeni şarkılarla sahnede olacağız. Benimle birlikte muhteşem, ödüllü gitarist Mike Dawes, multi-enstrümantalist ve vokalist Julie Ragins - başlı başına ünlü bir kayıt sanatçısı - ve kendi kuşağının en iyi genç flüt sanatçısı Karmen Gould olacak. Gösterimizi yuvama getirmek için sabırsızlanıyorum." 

 


 Moody Blues  gitaristi ve vokalisti  Justin Hayward'ın, aşağıdan tamamını izleyebileceğiniz  yepyeni teklisi Living For Love  




Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...