15 Eylül 2022 Perşembe

Ringo Starr, 4 parçalık yeni EP'sini bugün yayımladı

 


Bugün Ringo Starr'ın  dört yeni parçasının yer aldığı mini albümü "EP3" çıktı.  

 Steve Lukather, Linda Perry, Dave Koz, José Antonio Rodriguez ve Bruce Sugar'ın konuk olduğu bu çalışma Starr'ın Roccabella West stüdyosunda kaydedildi. 

Beatles'ın davulcusu Ringo'nun solo çalışmasında  pop, country, reggae ve rock and roll yelpazesini kapsayan şarkıları, esprili kişiliğiyle bütünleşiyor.  

Steve Lukather ve Joseph Williams tarafından yazılan  “World Go Round ”, Ringo'nun umut ve birlikteliğe dair olumlu mesajını yaymaya devam ediyor. Şarkıda vokal, davul ve perküsyonda Ringo, gitarda Steve Lukather, klavyede Joseph Williams ve arka vokalleri Joseph Willams, Billy Valentine, Zelma Davis ve Maiya Sykes tarafından sağlanıyor.

Linda Perry tarafından yazılan “ Everything and Everything”  , klasik Ringo Starr sesini yakalar ve vokal, davul ve perküsyonda Ringo ile gitar ve perküsyonda Linda Perry'yi içerir. Billy Mohler bas ve gitarı bırakıyor, Damon Fox melotron, piyano ve wurly sağlıyor, tüm arka plan vokallerini Linda Perry, Billy Valentine, Zelma Davis ve Maiya Sykes yapıyor.


Kendinizi teklifsiz bir dans ritmine kaptıracağınız “ Let's Be Friends“  ,  vokal ve davul görevlerini Ringo Starr, basta Nathan East, gitar çalan Steve Lukather, klavyede Bruce Sugar, perküsyon ve korna aranjmanı, alkışlar ve perküsyon Sam Hollander ve arka vokallerde Billy Valentine, Zelma Davis ve Maiya Sykes.

Ringo Starr ve Bruce Sugar tarafından yazılan “ Free Your Soul ” un yatıştırıcı, ritmik sesi , dinleyiciyi dolunayın altında berrak, ılık bir gecede bir ada sahiline götürüyor. Vokal, davul ve alkışta Ringo'nun yer aldığı şarkıda ayrıca tenor saksafonda Dave Koz ve naylon gitarda José Antonio Rodriguez, basta Nathan East, klavyede, perküsyon ve korno düzenlemesinde Bruce Sugar ve Billy Valentine, Zelma Davis ve Maiya Sykes yer alıyor. geri vokal sağlar. 


 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...