3 Eylül 2022 Cumartesi

Genco Erkal Dün Sahnede Rahatsızlanarak Hastaneye Kaldırıldı... Ama Endişe Edilecek Durum Yokmuş.



Genco Erkal, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde tiyatro oyunu sırasında sahnede rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.  Kuzey Kıbrıs'ta, "Şahdamarım" oyununu sergileyen Genco Erkal'ın durumu şu anda iyi olduğu bildirdi.  


Genco Erkal, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde tiyatro oyunu sırasında sahnede rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. haberini biraz önce Facebook'ta gezinirken müzik yazarı dostum Cumhur Cambazoğlu'nun hazırladığı sinema müzik com paylaşımından gördüm. 

https://sinemamuzik.com/detay/sahnede-rahatsizlanan-genco-erkal-hastaneye-kaldirildi?fbclid=IwAR2BiJyYJsRaLKnazE4PAt7PEPxNu_mlf4XEL7ozmGoIN-B1AHSoA_hhEPg

Erkal, Kuzey Kıbrıs'ta, "Şahdamarım" oyununu sergilerken rahatsızlanıyor ama seyirciler bunun oyunun içinden bir rol olduğunu sanmışlar. Durumu ilk olarak sahnedeki müzisyenler farkederek müdahale etmişler. Böylece sanatçı hastaneye kaldırılmış.  

 İnsanın aklına hemen kötü şeyler geliyor ama neyseki bir süre sonra Cumhuriyet gazetesinin internet sayfasından,

"Sahnede rahatsızlanan Genco Erkal'dan sevindiren haber"

manşetinde haberi görüp rahatlayacaktım. Haberde "...sanatçının bilincinin açık olduğunu, tedbir amaçlı hastanede gözlem altında tutulduğunu ve durumunun espriler yapacak kadar iyi olduğu "  duyuruluyordu. 

Genco Erkal tetkik edildiği hastaneden bugün öğleden sonra taburcu edildiği bildirildi.  

Cumhuriyet'in konuyla ilgili haberini alttaki linkten okuyabilirsiniz.

https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/sahnede-rahatsizlanan-genco-erkaldan-sevindiren-haber-1976724

*

Genco Erkal, benim ilk tiyatro zevkimin filizlendiği yıllarda, 16 yaşındayken Dostlar Tiyatrosu'nda inanılmaz güzel oyunlarını izlediğim bir isimdi. O oyunlarda neler yoktu ki neler. Sadece oyunlar mı, o yıllarda Nazım Hikmet'in şiirlerini onun sunumuyla dinlemek unutulmazlardandı. 

Genco Erkal'a geçmiş olsun diyoruz. Sağlığına tekrar kavuştuğunda yeni oyunlarında buluşmak dileğiyle. 

APT.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...