4 Eylül 2022 Pazar

Dostlarının katıldığı Taylor Hawkins Tribute Konseri Yapıldı



Foo Fighters davulcusu Taylor Hawkins'i geçtiğimiz Mart ayında 50 yaşındayken kaybetmiştik. Dave Grohl,  grup arkadaşının ardından bol konuklu bir anma konserini dün  (3 Eylül 2022) gerçekleştirdi.  

Wembley Stadyumu'nda yapılan anma konserine  Wolfgang Van Halen, Pretenders'ın kurucusu Chrissie Hynde, Rush grubundan Geddy Lee ve Alex Lifeson, Queen gitaristi Brain May, Led Zeppelin'den John Paul JonesPaul Mc Cartney gibi isimler yer aldı. 

Konser için 16 yıl sonra yeniden sahneye çıkan James Gang grubu sahneye çıkarken; Metallica'dan Larsh Ulrich ile AC/DC vokalisti Brain Johnson birlikte sahneye çıktılar. Anma konserlerinin sürprizlerinden bir diğeri de The Police grubunun davulcusu Stewart Copeland'dı.

 Sir Elton John ise, önceden kaydedilmiş bir mesajda Hawkins'e saygı duruşunda, “Bu gece sizinle olamayacağım için çok üzgünüm… Taylor Hawkins'i çok iyi bir müzisyen olduğu için anmak istiyorum." diyerek bulunacaktı.

 Dün Londra'da yapılan anma konseri , 27 Eylül'de Los Angeles'taki The Kia Forum'da, Alanis Morissette ve Red Hot Chili Peppers'tan Chad Smith gibi isimlerin de yer aldığı ikinci bir konserle Amerika'da da yapılacak.



https://www.theguardian.com/music/2022/sep/03/dave-grohl-tribute-foo-fighters-taylor-hawkins-wembley-concert



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...