14 Haziran 2023 Çarşamba

Queensryche adını taşıyan sahte EP, Grubu da Şaşırttı.



Teknoloji falan derken bazı gariplikler de olmuyor değil hani. Bugün spotify'e girip "Queensryche" yazıp aradığınızda ilk olarak bu hafta çıkan bir EP ile karşılaşıyorsunuz. Bu mini albümde klasik şarkıları “Silent Lucidity”nin beş versiyonunun yer aldığını görüp, "Grup kafayı mı yedi?" diye düşünmeye başlıyorsunuz. Hepsi 2023 miksleri olan bu kayıtlar ilk olarak parçanın acapella hali, ikinci parça Grammy adayı 1991 orijinali gibi ses çıkarıyor.  üçüncüsü ise enstrümantal bir yorum,  dördüncü ve beşinci versiyonlar ise, şarkının hızlandırılmış ve yavaşlatılmış hali.

Resmi olmayan ve fake bir hesap olduğu düşünülen çalma listesinin görünümü, grubun hayranlarının tepkili yorumlarına yol açtı ve bir tanesi, “Sen ciddi misin? Bence böyle bir şey yapmaktansa defolup gitmek daha iyi.” Başka bir tweet, “Çok teşekkür ederim. Alvin and the Chipmunks Remix'i ve Slow-Motion Stoner Remix'i son derece keyifliydi." gibi yorumlar yazdılar.

Bir süre sonra devreye Queensryche grubu girecek ve şu açıklanmayı yapacaktı:  "Bunun ne olduğu veya kimin yayınladığı hakkında hiçbir fikrimiz yok. Bunu biz yapmadık... Bununla hiçbir ilgimiz yok, nereden geldiği hakkında hiçbir fikrimiz yok ama bu biz değiliz.” açıklamasını yapacaktı. 

Queensryche sahte bir EP yayınının kurbanı gibi görünüyor ama şu anda bile Spotify hesabında görünüyor.



 

 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...