18 Haziran 2023 Pazar

20. yılında "Blues Deluxe'ın 2. Bölümü Geliyor.

 


 Joe Bonamassa   'Blues Deluxe  albümünü 2003'te yayınlamıştı. Şimdi bu albümün 20. yılında Blues Deluxe Vol. 2'un çıkacağı haberini aldık. 

  Joe Bonamassa, ABD hükümetinin "blues yılı" ilan ettiği  "Blues Deluxe Vol. 2"yu, 6 Ekim'de J&R Adventures aracılığıyla Bobby “Blue” Bland ve Peter Green'den Fleetwood Mac'ten Albert King'e blues dünyasının en önemli isimlerinden bazılarını kapsayan iki yeni orijinal ve sekiz yeni cover içeren Blues Deluxe 2'yu çıkaracağını duyurdu. 


Bonamassa, "Bana 20 yıl önce kariyerimin 'Blues Deluxe' adlı bu küçük rekorunun 20. yıldönümünü görecek kadar uzun süreceğini söyleseydiniz, eminim gülerdim," diye açıkladıktan sonra, “Blues Deluxe, iki büyük plak şirketi ve rezervasyon acentem tarafından düşürüldükten sonra son şansımdı." diye devam ediyor, o günleri anarak. 


“Blues Deluxe Vol. 2'da, yakın arkadaşım Josh Smith'ten ilk albümün yıldönümü baskısına eşlik edecek bir kayıt yapmasını istedim ve umarım son 20 yılda nasıl ilerlediğimi biraz gösteririm," diye ekliyor Bonamassa. “26 yaşındaki kendini beğenmiş biri ile 46 yaşındaki kendini beğenmiş biri arasındaki fark dikkate değer. Ateş hala eskisi gibi yanıyor mu? Hala aç mı oynuyorum? Kahramanlarıma yeniden vefa ödeyecek kadar iyi miyim? Cevap bu albümde bir yerlerde yatıyor.”

 Bu güzel albümün ikinci bölümünü merakla bekliyoruz.  O zaman şöyle bir 20 yıl öncesine dönelim ve dinleyelim...



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...