29 Haziran 2023 Perşembe

Blood Brothers turnesinde Mike Zito'nun yerini Gary Hoey dolduruyor



Albert Castiglia ve Mike Zito güç birliği yaparak "Blood Brothers" isimli bir albüm yapmışlardı. Albümün ardından da turneye çıkan iki gitarist başarılı konserler veriyorlardı. Ancak  Mike Zito'nun eşi Laura ani bir rahatsızlık geçirince gitarist turneyi yarım bırakmak zorunda kaldı. 

Albert Castiglia turneye  gitarist Gary Hoey ile devam edecek. İki sanatçı gibi Gulf Coast Records sanatçısı olan Hoey, Temmuz ve Ağustos aylarında yapılacak olan gösteriler için özel konuk olarak yer alacak. 

Albert Castiglia, bu durumla ilgili şunları söyleyecekti:  “Bugün sevgili arkadaşım ve üçüncü Blood Brother, Gary Hoey ile konuştum. Yaz konserlerine onunla devam edeceğim için  gerçekten heyecanlıyım.  Mike dönene kadar böyle devam edeceğiz".  Castiglia turneye devam edecekleri gitarist Gary Hoey ile ilgili, “Gary ile beş yıl önce Memphis'te tanıştık. O zamandan beri birlikte müzik çalıyor ve konserler veriyoruz. Onunla sahnede harika bir uyum içindeyiz ve bu yaz insanlar da buna şahit olacak." sözlerini zikredecekti.


Mike Zito'nun karısı Laura Zito Haziran ayının ortasında  kemoterapiye devam etmek için Houston'a gittiğinde  doktorları ona artık tedavinin olamayacağını söylemişlerdi. Kanser o kadar ilerlemişti ki, kemoterapi sağlığını mahvedecek ve geriye kalan yaşam kalitesini de kaybedecekti.  Yaşadığı bu durumu Mike Zito, "Laura son 12 ayda çok mücadele etti. Bu durum karşısında turneyi bırakıp, eve gelip karım ve ailemle birlikte olma zamanım geldi. Birlikte ne kadar zamanımızın kaldığını bilmiyoruz ve artık ayrı kalmak istemiyoruz." diyecekti.   

 


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...