11 Haziran 2023 Pazar

Hollywood Vampires İstanbul'daydı!




Johnny Depp, Alice Cooper ve Joe Perry'den kurulu "süper grup" Hollywood Vampires, 10 Haziran 2023 cumartesi gecesi İstanbul’da konser verdi

ABD’li oyuncu Johnny Depp ile rock müzik sanatçıları Alice Cooper ve Joe Perry’den oluşan Hollywood Vampires grubu İstanbullu hayranlarıyla buluştu. 

Hollywood Vampires grubunun dünya turnesi kapsamında Life Park İstanbul’da verdiği konser öncesinde, Türk rock müziğinin önemli seslerinden Ogün Şanlısoy grubuyla birlikte sahneye çıktı.

Neo Events ve Stellar organizasyonuyla Türkiye’ye gelen grupta, Johnny Depp, hem şarkı söylüyor hem de bas gitar, ritim ve klavyede yer aldı. Süper grupta Alice Cooper vokaliyle yer alırken unutulmaz klasiklerini de seslendirdi. Konserde Aerosmith'in unutulmaz elemanı Joe Perry de gitar sololarından sorumluydu. 

Kendi adlarını taşıyan albümün yanı sıra ‘Rise’, ‘Candy From Strangers’ ve ‘Live in Rio’ gibi albümlere de imza atan grup, konserin tüm gelirini depremzedeler yararına DEC (Disasters Emergency Committee) deprem yardım fonuna bağışlayacaklarını açıklamıştı. Johnny Deep, ülkemizde yaşanan depremle ilgili olarak, "Acı neredeyse müzik oradadır. " diyerek konserin gelirini tümüyle depremzedelere bağışladıklarını söyledi.  





 

 

 





Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...