16 Haziran 2023 Cuma

Dolly Parton, Judas Priest'in vokaline geçti!

 


Country şarkıcısı Dolly Parton, bugün 60 yaşına adım atmış olanlar için tanıdık bir isim. Genç kuşak onu pek bilmese de, o bizim için "büyük göğüslü country şarkıcıydı." 

Göğüs olayı biz salak erkeklerin dikkatini çekmek içindir ama Parton'un vokal rengi oldukça başarılıdır. Sadece country değil pop alanında da mahir olan şarkıcı olmasının yanında esprili kişiliği ve yazarlığı da liyakatları arasında sayılır. 

Dolly Parton şimdilerde bir rock albümüne hazırlanıyor. Albümde yer alacak "Bygones" parçasında konuk olarak Judas Priest'in efsanevi vokalisti Rob Halford yer alıyor. Parton bu parçayla ilgili, "'Bygones', [ Motley Crue'dan ] Nikki Sixx ve John 5 ile Judas Priest'ten Rob Halford'un yer aldığı orijinal bir şarkım. Albümün tamamındaki favorilerimden biri. Şarkı pek çok çifte uyuyor ve sesimi tüm zamanların favorilerimden biri olan Rob ile birleştirmek onu daha da özel kıldı" dedi.

Bu işbirliğiyle ilgili Rob Halford ise şöyle dedi: "Parton, yaydığı sevgi, mutluluk ve neşe kaynağı ve yazdığı binlerce şarkıyı düşündüğünüzde muhteşem bir yetenek. O her zaman başarılıydı ama rock 'n' roll'da uyar mı derken bir baktım ki, bu alanda da başarılı. Sonuca baktığımda açıkcası,  vay canına dedim."

Dolly Parton ile Rob Halford'un rock ve heavy metal düetini aşağıdaki linkten bir dinleyin bakalım, nasıl bulacaksınız...




 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...