12 Haziran 2023 Pazartesi

Jethro Tull The Seven Decades İngiltere turunu duyurdu



Jethro Tull, "Seven Decades" turunu 2024'te Nisan ve Mayıs'ta İngiltere'ye taşıyacak. 11 gösterilik dizi, 17 Nisan'da Bristol'deki Beacon'da başlayacak ve 6 Mayıs'ta Liverpool Filarmoni Salonu'nda sona erecek.  

Bu turne kapsamında verilecek konserlerde, 1968'deki ilk albümü This Was'tan bu yılki Rökflöte'ye kadar grubun kariyeri boyunca yer alan parçalar yer alacak .  



 Ian Anderson , "Son 55 yıldır aynı mekanların çoğunda Britanya turları düzenliyoruz.  Ama tanıdığım bu kasaba ve şehirlerin sessiz büyüsü beni her zaman eğlendiriyor ve şaşırtıyor. " dedikten sonra şöyle devam edecekti,

"Birleşik Krallık'taki tiyatro salonlarının çoğu isimlerini değiştirdi ve garip bir şekilde makyajlandı. Hatırladığım kadarıyla London Palladium bizim için yeni ve geceleri TV varyete şovlarıyla beni gençliğime geri götürüyor. Her neyse, konudan sapıyorum... 60 yıllık Jethro Tull albümlerinin her birinden şarkılar çalacağız. Zaman içinde unutulmuş bazı parçaları öğrenmek ve prova yapmak, uzun bir sessizlikten sonra eski arkadaşlarla buluşmak gibidir. Evet - yaşlandılar, ancak birkaç deneme ve birkaç biradan sonra kendilerine geliyor ve gençleşiyorlar."

İan Anderson bu turne konserleriyle ilgili şöyle bir uyarı da da bulunuyor:

“O konserlerde eskilere gideceğiz ve nostaljik anlar yaşayıp ağlamaklı olacağız... bu nedenle yanınızda mendil getirmeyi unutmayın. "dedikten sonra şöyle devam etti,  "Eğer ön sıradan bilet aldıysanız yanınıza mutlaka mendil alın, zira flüt çalarken tükürüklere maruz kalabilirsiniz. Bunun için üzgünüm!”

 


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...