21 Nisan 2020 Salı

Yarın MERAL AKMAN'dan Koronavirüs Günlerinde Keşifler Yazısı


Geçen hafta maillerime bakarken Meral'den şöyle bir mesajla karşılaşacaktım,
"Merhabalar,
Koronavirüs Günlerinde Hatırladıklarım ve Keşifler - XX
Karantina günlerinde yeni keşiflerinizi çok seviyorum. Benim de aklıma bu grup geldi. Umarım beğenirsiniz."

Beğenmek ne kelime, geçen hafta salı günüm bayram oldu benim için. Bu koronavirüs günlerinde "ah vah" etmek yerine üreteceğim demiştim. Hatta öyle bir haldeydim ki, kaç kişi okumuş diye istatistiklere bakmıyordum bile. Tıklama olmazsa moralim bozulup, kesmeyeyim diye. Şimdi Meral'den böyle bir mesaj ve onun da yazmış olması bana moral verdi hani. 

Evet Meral Akman'ın "Koronavirüs Günlerinde Hatırladıkları ve Keşifleri" yazısı yarın sabah saat: 08:30'da Blues Perişan blog'da yayında olacak. 

Bu arada geçen hafta Meral'den sadece bu yazı gelmedi, Tamam Shud yazısı ve Hafta Sonu Blues Perişan Kütüphanesi için de yazı geldi. Bu iki yazıyı yayınladım. Yayınlanmamış iki yazı daha var. 
Geçen hafta Sinan Doyan ve aramıza yeni katılan Sevgi Yeşilyaprak'ın röportajı da Meral'in yazıları gibi beni keyiflendirdi. Hani laf aramızda kendimi bir dergi çıkartıyormuşum gibi hissettim. İçinizden sırıtıp, ne dergisi dediğinizi biliyorum ama ben dergi tutkunuyum. Toplantısı, yayına hazırlanması, matbaaya götürülmesi, baskıdan çıkması, bayide satışa çıkması ve sonra o dergiyi alıp sanki ilk defa görüyormuş gibi heyecanla okumak. İşte şimdi aynı duyguları blog bana yaşatıyor ama kağıda basılmış dergi de ayrı bir şeydir hani, ama gene de günümüzde artık bunun yeri blog. 

Evet Meral Akman'ın "Koronavirüs Günlerinde Hatırladıkları ve Keşifleri" yazısı yarın sabah saat: 08:30'da Blues Perişan blog'da yayında olacak.  

Aptulika

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...