24 Nisan 2020 Cuma

Koronavirüs Günlerinde Keşifler KULAK MİSAFİRİ'nde


Bir hafta sonra Ankara'da "Cem Karaca'dan Zappa'ya" sergimi açacaktım. Ve tabii oraya gidince ilk hasret gidereceğim dostum Bülent Seyitdanlıoğlu'nun harika radyo programına konuk olacaktım. Bunları aylarca planlıyor ve günleri iple çekiyorduk... Ancak korona günleri gelecek ve hayallerimiz suya düşecekti. ( Ha bu arada şu günler geçsin gene olacak) 
Bütün bunlara rağmen Bülent'in radyo programı KULAK MİSAFİRİ'ne bu pazar konuk oluyorum. Nasıl mı? Onu da Bülent Seyitdanlıoğlu bizlere anlatsın.
APT


Bu Pazar KULAK MİSAFİRİ'nde

Her an izini sürdüğüm ve içerisinde yer almaktan onur duyduğum müzik bloğu Blues Perişan, bir Aptülkadir Elçioğlu alamet-i farikasıdır.
Türk Karikatürünün olduğu gibi aynı zamanda yazı ve çizgileriyle rock'n'roll tarihimizin de önemli figürlerinden can dost Aptülkadir Elçioğlu, bu olağanüstü koronavirüs günlerinde 60 ve 70'lerin izini sürdü; olağanüstü şarkıları ve mücevher değerinde toplulukları günyüzüne çıkararak bunları Blues Perişan'da yazdı ve yazmaya devam ediyor.
İşte, bu keşiflerin izinde bu hafta Aptülkadir Elçioğlu'nun seçtiği şarkılara yer veriyoruz Kulak Misafiri'nde; başka bir ifadeyle bu hafta Kulak Misafiri can dosta emanet.
Teşekkürler Aptülika...


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...