10 Mart 2024 Pazar

Slash ve Brian Johnson'dan Bir Blues Klasiği



Slash yeni çıkacak olan solo albümünde blues yapacak.  "Orgy of the Damned" adını taşıyan albüm 17 Mayıs'ta yayınlanacak. 11 blues klasiğinin yeralacağı albümde  Gary Clark Jr., Chris Stapleton, Billy F Gibbons, Paul Rodgers, Chris Robinson, Beth Hart, Brian Johnson, Dorothy, Demi Lovato ve Iggy Pop gibi konuklar da yer alacak.  

 Bu hafta albümde yer alacak olan parçalardan biri ilk single olarak çıktı. AC/DC'den Brian Johnson'ın vokalde ve Steven Tyler'ın armonikada yer aldığı ilk single "Killing Floor"un müzik videosu da  yayınlandı.

Howlin' Wolf'un blues klasiği "Killing Floor" Slash'ın en sevdiği parçalardan biriymiş ve genç bir gitaristken  bunu bol bol çalmış. Bu parçayı her zaman kaydetmek isteğini söyleyen Slash,  “Bu kaydı şimdi yaptım ancak bunu çalarken vokalde Brian Johnson'un bulunması hayal bile edemeyeceğim bir şeydi. Üstüne üstlük bir de  Steven Tyler'ın olması..."

Brian Johnson da bu çalışma için şunları söyleyecekti: “Slash benden 'Killing Floor'da şarkı söylememi istediğinde hemen evet dedim. İlk grubumda öğrendiğim ilk şarkılardan biriydi."

Slash gibi bir gitaristten bütünüyle blues tarzında bir albümle buluşmak hem keyifli hem de heyecan verici. Şimdilik albümün çıkış tarihi olan 17 Mayıs'ı bekleyeceğiz ama ilk single'ın videosunu aşağıdaki linkten dinleyebiliriz. 


 


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...