26 Mart 2024 Salı

AD/DC Avrupa turnesinin ön grubu belli oldu.



 8 yıl aradan sonra AC/DC'nin yeni bir konser turnesine başlayacağı haberi ortalığı bir anda sarsmıştı. 2016 tarihinde en son konserlerini veren grup, şimdilerde yeniden konserlerine hazırlanıyor.  15 Mayıs 2024'te başlayacak olan Avrupa Turnesi'nin konserlerinde açılışı yapacak ön grubun ismi de AC/DC'nin internet sitesinde dün ( 25 Mart 2024)  yapılan açıklamayla duyuruldu.

AC/DC'nin konserlerinde açılışı yapacak olan ön grubun Pretty Reckless olacağı açıklandı. 

2009 yılında kurulan The Pretty Reckless, bugüne kadar 4 albüm yayınladı.   Light Me Up (2010), Going to Hell (2014),  Who You Selling For (2016) ve  Death by Rock and Roll (2021) albümlerini yapan grup,  şu anda da,  bu yıl içinde çıkması beklenen "Other Worlds" adlı yeni bir albüm üzerinde çalışıyormuş. 


Vokalistliğini Taylor Momsen'ın üstlendiği grup, "Heaven Knows", "Make Me Wanna Die" ve son albümlerinin başlık parçalarıyla 2010'lar boyunca rock dünyasının en büyük yeni grupları arasında yer aldı.

 AC/DC'nin Mayıs'ta başlayacak olan Avrupa turnesi konserlerinde açılış grubu olarak yer alacak olan The Pretty Reckless'ı biraz tanımak için aşağıdaki videolardan takip edebilirsiniz. 


 





Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...