4 Mart 2024 Pazartesi

ACCEPT'ten Albüm öncesi ilk single



Accept'in İstanbul konserine daha bir hayli zaman var ama grubun çıkacak yeni albümüne az bir zaman kaldı. Ancak albümün ilk single'ı olan "Humanoid" bugünlerde yayınlandı ve video klibi de bu hafta sonu çıktı. 

Grubun gitaristi  Wolf Hoffmann , "Humanoid" parçasıyla ilgili şu yorumu yaptı:  

"Bu parçayı başlık parçamız yapmamız ve ilk single olarak çıkartmamız, güncel bir konuyu işliyor olmasındandı.  Yapay zeka şu günlerde herkesin konuştuğu bir konu. Biz sanatçılar için bu bir endişe kaynağı çünkü artık yaratıcı olup olmadığımızı düşünmeye başlıyoruz… Yani robotlar eskiden sadece araba yapan mekanik şeylerdi ama şimdi yaratıcı işler yapıyorlar. Yani yaratıcı bir insan olarak, bir müzisyen olarak bu elbette endişe verici çünkü kendinize şu soruyu soruyorsunuz: bundan 20, 30 yıl sonra mı, yoksa iki yıl sonra mı bize hala ihtiyaç duyulacak? Çünkü bu öyle bir hızda ve kalitede ilerliyor ki... Evet, bu kesinlikle bir endişe kaynağı. Ve cevapları bilmiyorum ama Bu şarkıyı yazarken kesinlikle aklımızdan geçen bir şeydi ve onu başlık parçası olarak seçtik."

Bu endişelerini Hoffmann şu sözlerle devam ettiriyordu,

"Sanayi Devrimi çok büyüktü, ama bu daha da büyük olabilir ve biz bunun henüz başlangıcındayız. Ancak aynı zamanda insanlığın kaybolmasından da biraz korkuyorum. işte bu yüzden şarkı oldukça etkileyici ve kışkırtıcı!"

26 Nisan 2024'te  yayınlanacak olan "Humanoid"i biz de merakla bekliyoruz.  

Ve aşağıdaki videodan Accept'in albüm öncesi çıkan ilk single'ını dinleyebilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...