20 Şubat 2024 Salı

Mötley Crüe'dan MICK MARS'ın solo albümü "The Other Side of Mars" geliyor!



72 yaşındaki eski  Motley Crue  gitaristi  Mick Mars ilk solo albümü "The Other Side of Mars"ı  23 Şubat 2024, Cuma günü çıkartmaya hazırlanıyor. Aslında bu proje on yıl önce çıkacakmış ama Motley Crue'nun son kez vereceği konser turnesi sebebiyle askıya alınmış. 

Meşhur "veda turnesi" hesabı Motley Crue'da da gerçekleşmiş yani grup veda etmemiş. Ama Mick Mars sağlık sebepleriyle emekliye ayrılmış. Tabi bundan sonrada aralarında bir hisse kavgası başlıyor ve grupla Mars arasında davalık durumlar baş gösteriyor. 

 Mars sağlık sorunları nedenleriyle gruptan ayrıldı, eski grup arkadaşlarıyla da büyük bir kavgaya girişti. Geçen yıl da uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü solo albümünü yapacağını duyurdu. 

 10 parçadan oluşan albümde gitarlarda Mick Mars yer alırken  vokalde Jacob Bunton, davulda Korn grubundan  Ray Luzier ve   Alice Cooper ve  Winger'la da çalışmalarından tanıdığımız  klavyeci Paul Taylor'dan oluşan bir ekip eşlik ediyor. 

Mick Mars eski grubu Motley Crue dışında kendine ait  bakışını ve  müziğinin başka bir yönünü göstermek istediğini söyledikten sonra  albümün adını bu yüzden "The Other Side of Mars" yaptığını da vurguluyor. Ancak albüme baktığımızda gene de bir Crue havası hakim ama vokalde yer alan Jacob Bunton farklılık getirmiş. Onun ses rengi alışıldık Motley Crue glam havasından bir hayli kurtarmış, diyebilirim. 

Şimdilik albümden önce çıkan üç single'a göre böyle bir fikir elde ettik ama daha kapsamlı bir bakışla "The Other Side of Mars"ı dinlemek için üç gün daha bekleyeceğiz. 

 


 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...