21 Şubat 2024 Çarşamba

En Sevdiğiniz JUDAS PRIEST ALBÜMÜ Sonuçları



Judas Priest üzerine yaptığımız anket, sizlerden gelen oylarla sonuçlandı. 

En Sevdiğiniz Judas  Priest Albümü sonuçları en sondan birinci sıraya doğru aşağıda. 



EN SEVDİĞİNİZ 
JUDAS PRIEST
ALBÜMÜ



10. Sıra - (5 oy)


Angel Of Retribution - 2005

  Judas Priest'in 2005 yılında çıkan on beşinci stüdyo albümüdür.  1990'tarihli "Painkiller" albümünden sonra grubun efsane vokalisti ayrılmıştı. Bu albümle Halford yeniden gruba dönmüştü.   



9. Sıra - (7 oy)


Turbo - 1986

 Judas Priest, onuncu stüdyo albümü olan "Turbo"da ilk kez synthesizer kullanmıştı.   



Nostradamus - 2008

 16. yüzyıl yazarı Nostradamus'a odaklanan bu çalışma grubun on altıncı stüdyo albümü.    Double albüm olan bu çalışma aynı zamanda grubun ilk konsept albümüdür. Bu albüm grubun kurucusu ve gitaristi olan KK Downing'in yer aldığı son çalışmadır. 



8. Sıra - (8 oy)


Rocka Rolla - 1974

 Judas Priest'in ilk albümü olan bu çalışma. Bu ilk albümde alışılmış deri ve çivili giysiler yerine grubun görünümü daha bir hippi havasındaydı. 






Ram it Down - 1988

Grubun emektar davulcusu Dave Holland'ın yer aldığı son albümdü. Albümde yer alan bir de  Chuck Berry klasiği " Johnny B. Goode " da vardı. 




7. Sıra - (10 oy)



Stained Class - 1978

Grubun bugüne kadar bilinen logosu ilk defa bu albümde kullanılmıştı. Dördüncü stüdyo albümü olan "Stained Class" Judas Priest'in  progresif ve blues çizgisinden çıkıp heavy metal tarzının iyice hakim olduğu çalışmadır.  




6. Sıra - (14 oy)




Screaming for Vengeance - 1982

 Grubun sekizinci albümü olan bu çalışma ABD ve Kanada'da Judas Priest'e büyük bir ün getirdi. Bu albümde yer alan "Electric Eye" parçası bir dönemin marşı haline gelecekti. 




5. Sıra - (18 oy)


Sin After Sin - 1977

Judas Priest'in ilk defa bir büyük plak şirketi Columbia Records tarafından yayınlanan üçüncü albümü. Bu albümde prodüktörlüğü de  Deep Purple'dan Roger Glover üstlenmişti. 



4. Sıra - (20 oy)





Sad Wings of Destiny - 1976

Grubun ikinci albümü olan "Sad Wings of Destiny" albümünde Rob Halford'un alameti farikası olan sesi artık iyiden iyiye dikkatleri çekecekti. 


VE 

En Sevilen 

JUDAS PRIEST Albümü 

 İLK ÜÇ 


3.   (26 oy)





Defenders of the Faith - 1976

Grubun dokuzuncu stüdyo albümü olan "Defenders of the Faith" benim için kapak kompozisyonu olarak da unutulmazlar arasındadır. " Freewheel Burning ", " Some Heads Are Gonna Roll " ve "Love Bites" parçaları çok tutulmuştur ama benim için "The Sentinel" ayrıcalıklıdır. 




2.   (31 oy)






British Steel - 1980

Judas Priest'in altıncı albümü olan "British Steel", Rolling Stones dergisinin " Tüm Zamanların En İyi 100 Metal Albümü" listesinde üçüncü sırada yer almıştı. Sepultura'nın eski elemanı Max Cavaleraa bu albüm için "temel thrash albümü" demişti. Ancak albümün girişinde yer alan "Breaking The Law" punk ile metali çok da güzel bir araya getirmişti. 





1.   

(39 oy)




PAINKILLER - 1990

 

 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...