6 Şubat 2024 Salı

Eski Deep Purple Gitaristi STEVE MORSE'un Acı Günü



 Steve Morse eşinin kanser tedavisi görmesi sebebiyle, yanında bulunmak ve ona destek olmak isteğiyle Deep Purple turnesini yarıda bırakıp, gruptan ayrılmak zorunda kalmıştı. Böylece ondan boşalan Deep Purple gitaristliğine de Simon McBride gelmişti. 

Steve Morse dün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla eşini kaybettiğini duyurdu. 


Mesajına eşinin bir fotoğrafını ekleyen usta gitarist  şunları söyledi:   "Dün, 4 Şubat, saat 14:40'ta, sevgili karım Janine'e son kez veda ettim . Yeterince uzun sürmeyen bir iyileşme dönemindeydik. Ama şans eseri, uzun kemoterapi tedavisinin ardından geçici tedavilerle ara bir dönem yaşadık.  Böylece her günümü onunla geçirmeye çalıştım. Hatta kısa bir seyahat bile ettik ve ikimiz de her anın kıymetini bilerek  son anların tadını yaşıyorduk. Artık bir çarenin kalmadığını ve  her an o kötü anın geleceğini biliyorduk."

Eşine olan sevgisini anlatan Morse, "Yakınınızdaki insanlara değer verin ve bunu onlardan saklamayın." dedikten sonra Deep Purple'dan ayrılmasını da şu sözlerle anlatıyor:  

"Eşimin yanında olmak için turneyi bıraktığım için hiçbir pişmanlığım yok, ama o her zaman benim çalmamı isterdi. Konser ve benzeri şeylerde hep benimle olur, destek verir, hatta bir görevli gibi çalışırdı.  Bundan sonra da  konserlerde ve daha fazlasında çalacağım ama az önce kaybettiğim o harika kadın artık yanımda olamayacak." 



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...