1 Nisan 2022 Cuma

Sex Pistols'un vokalisti Johnny Rotten Lydon: "Sex Pistols'u Miki Mouse yaptılar!"



Bir önceki haberde punk efsanesi Sex Pistols'un TV dizisi  olacağını söylemiştik. Sex Pistols grubunun kurucusu ve vokalisti Johnny Rotten Lydon'den bu dizi film için büyük bir itiraz geldi. 

 Johnny Rotten Lydon kısa süre önce , dizinin içeriği konusunda kendisine danışılmadığını iddiasıyla dava açmıştı. Ancak bu davayı kaybetti. Mahkeme, grubun demokratik oylama sistemine dayalı olarak kalan grup üyelerinin hakları dahilinde olduğuna karar verdi. Lydon,   "Eğer Sex Pistols  efsanesini çöpe atmak istiyorlarsa, gidecekleri şey tam olarak bu gibi görünüyor." diyerek tavrını ortaya koymuştu. 

Mahkemeyi ve davayı Disney'e benzeten Rotten, "İçinde yaşadığımız bu dünya gerçekten tuhaf" dedikten sonra, "Lanet olası kapitalizm Sex Pistols'u Miki Mouse'a çevirdi." sözleriyle durumu özetleyecekti. 

Eski grup arkadaşlarını da suçlayan Johnny Rotten, "Hiç bir birikimim yok, emekli maaşım da yok... Bu kafa karışıklığı, davalar vesaire bana milyonlara maloldu. Bu iğrenç bir saldırı... ve hiç oturup konuşmadık bile. Benim fikrimi almaya yanaşmadılar bile." diyecekti.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...