29 Nisan 2022 Cuma

Robin Trower yeni albümü "No More Worlds To Conquer "ı bugün çıkardı.



Rock ve blues gitarının büyük ustası Robin Trower, yeni albümü "No More Worlds To Conquer "u bugün (29 Nisan 2022'de) çıkardı.  Provogue/Mascot Label Group etiketiyle çıkan albümde 76 yaşındaki gitarist, pandemi döneminde oluşturduğu yeni şarkılarını bizlere sunuyor. 



 "No More Worlds To Conquer" albümünde Robin Trower gitarın yanısıra tüm parçalarda bas gitarları da çalmış. Ama vokali kendi yapmamış ve harika bir ses olan Richard Watts'a mikrofonu bırakmış. Davula da daha önceki kayıtlarında da yer alan  Chris Taggart'ı  alarak stüdyoya girmiş.  

Trower, albümün ismini Büyük İskender'den ilham alarak oluşturmuş:"No More Worlds To Conquer" / "Artık Fethedilecek  Dünya Yok".  Robin Trower, albüme bu ismi vermesinin sebebini de bugünlerde yaşanan küresel siyasetin durumuna yönelik eleştirilerinden kaynaklandığını açıklıyor.  Trower yaptığı açıklamada, "Bunlar kesinlikle benim günün politikacılarından memnuniyetsizliğimle ilgili. Sözlerini tutmayan politikacıları ve dünyayı yaşanmaz hale getiren sömürgenleri işaret ediyorum." diyerek durumu özetliyor. Albümde gene bu şekilde bakan "The Razor's Edge" ve  “Cloud Across the Sun” isimli parçalarda göze çarpıyor. 

1. Ball of Fire

2. No More Worlds to Conquer

3. Deadly Kiss

4. Birdsong

5. Losing You

6. Waiting for the Rain to Fall

7. Wither on the Vine

8. Cloud Across the Sun

9. Fire to Ashes

10. The Razor’s Edge

11. I Will Always be Your Shelter


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...