11 Nisan 2022 Pazartesi

Julian, babasının "Imagine" şarkısını seslendirdi.



John Lennon’un oğlu Julian, Ukrayna için babasının unutulmaz şarkısı "Imagine"ı  seslendirdi ve dünya için barış çağrısında bulundu. Lennon'a bu parçada Extreme grubundan tanıdığımız Nuno Bettencourt gitarıyla eşlik etti.  

Julian Lennon,  şarkıyı, Global Citizen'in Rusya ile devam eden savaş sırasında Ukrayna'ya mali yardım gönderen Ukrayna için mevcut sosyal medya bağış toplama kampanyasının bir parçası olarak yorumladı.

 John Lennon’ın Cyhthia Lennon ile beraberliğinden olan oğlu Julian Lennon, Ukrayna’daki savaşa dur demek ve tüm dünyayı barışa davet etmek için ‘Imagine’ şarkısını seslendirdiğini de belirttikten sonra sözlerine şöyle devam etti:

“Bugün ilk defa babamın şarkısı ‘Imagine’i söyledim. Şarkı adeta tünelin sonundaki ışık gibi, insanlık için umudu temsil ediyor."   

Polonya’nın Varşova şehrinde düzenlenen ‘Ukrayna İçin Ayağa Kalk!’ kampanyası için şarkıyı seslendiren müzisyen, mültecilere yardım sağlayan ve 10 milyar dolar değerinde bağış toplayan etkinlikte yer aldı.

Lennon klibin açıklamasında "Ukrayna'ya karşı savaş hayal edilemez bir trajedi. Bir insan ve bir sanatçı olarak elimden gelen en anlamlı şekilde yanıt vermeye mecbur hissettim." vurgusunu yapacaktı. 





 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...