7 Nisan 2022 Perşembe

Karantina döneminde karıştırılan eski defterlerden çıkan 18 cevher

 


Gitarist Eric Johnson Temmuz ayında çıkacak yeni albümü öncesi iki single yayımladı. İki albüm halinde çıkacak olan çalışmalardan birincisi enstrümantal içerikli olup, "The Book of Making" adını taşıyor ve buradan çıkan ilk single "Soundtrack Life" olurken, diğer albüm olan "Yesterday Meets Today" vokalli çalışmalara yer veriyor ve buradan çıkan single da "Yesterday Meets Today" adını taşıyor. 

Karantina dönemleri birçok insan için yaratıcı da oldu. Özellikle evde okunmamış kitaplar okundu, dinlenilmemiş plaklar dinlendi. Kimi zaman da yarım bırakılmış, unutulmuş işlere el atıldı. İşte gitarist Eric Johnson da bu eve kapanma dönemlerinde eski yaptığı yarım kalan unutulan işleri toparlamış. Bu nedenle yeni çıkacak iki albüme 25 yıl boyunca hazırlanan bir albüm diyor.

Karantina döneminde eskiden yaptığı kaset kayıtlarını ve kaset üzerindeki prova kayıtlarını tekrar gözden geçirmiş. Orada çıkan ama unutulan fikirleri tekrar değerlendirmiş. "Son birkaç yıldır hayat hepimiz için bilinmezliklerle dolu oldu.  Ancak bu olumsuzlukların   daha parlak günlere yol açacağına  gerçekten inanıyorum" diyerek bu projenin oluşumunu özetleyen Johnson,  yepyeni iki albüm ortaya çıkartmış. 

 

Eric Johnson, ‘The Book of Making’ albümü şarkı listesi 

1. “Soundtrack Life”

2. “Floating Through This World”

3. “Love Will Never Say Goodbye”

4. “Bigger Than My Life”

5. “Just To Be With You”

6. “To Be Alive”

7. “Another One Like You”

8. “My Faith in You”

9. “A Thousand Miles”



Soundtrack Life




Eric Johnson, ‘Yesterday Meets Today’ Şarkı Listesi

1. “Move On Over”

2. “Yesterday Meets Today”

3. “It’s Just the Rain”

4. “Maha”

5. “Hold On To Love”

6. “Sitting on Top of the World”

7. “Dorsey Takes a Day Off”

8. “JVZ”

9. “Until We Meet Again”



Yesterday Meets Today




  

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...