2 Mayıs 2020 Cumartesi

Deep Purple'ın yeni albümü beklenirken ikinci single: "Man Alive"


 Deep Purple'ın yeni stüdyo albümü "Whoosh!" un çıkacağı aylar önceden bildirildi ve merakla bekleniyor. Ancak yeni ortama göre yeni yöntemler geliştiren efsane grup, albümden önce yeni parçalarını tekli olarak piyasaya sürmeye devam ediyor. Daha önceden albümde yer alacak olan “Throw My Bones”u tekli olarak çıkaran grup şimdilerde de ikinci teklisi (single) “Man Alive”ı çıkardı.

Dün ( 1 Mayıs 2020) yayınlanan "Man Alive" ile Deep Purple, yeni albümlerinin çok yönlülüğü için mükemmel bir örnek sunuyor. Grup progresif rock yönünü öne çıkarırken, Ian Gillan da bir öykü anlatıcısı konumunda yerini alıyor.   

Deep Purple yayınlanmayı bekleyen “Whoosh!”  albümü için denediği bu yeni yöntemle  ilk single'ı “Throw My Bones” videosu ile zaman ve ilgi sınırlarını inceledikten sonra Deep Purple, yeni albümün çıkışına giderken bir sonraki bölüme geçiyor ve ilgiyi zamana yayarak son darbeyi vurmaya hazırlanıyor. Yeni çıkan tekli ve video hem Ana Dünya'ya bir sevgi ilanı hem de geleceğe ilişkin endişeli bir bakış sunuyor.   

“Man Alive” Akış ve İndirme için buradan indirilebilir: https://deeppurple.lnk.to/ManAlive





Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...