8 Mayıs 2020 Cuma

blues_perisan instagram canlı yayınlarında Aptulika'nın konukları


Korona nedeniyle evci günlerimiz sürerken sosyal medyada yeni olanakları da harekete geçiriyoruz. İlk olarak bu hafta aziz dostum Geronimo Yalnızkartal'la, çarşamba günü instagram üzerinden yayın yaptık. Bu haftada yeni konuklarla devam edeceğiz. 
Yeni haftada Kulak Misafiri radyo programının yapımcısı Bülent Seyitdanlıoğlu, Konser organizasyonlarından tanıdığımız Ali Kerrar Akıncı, geçen hafta yayınladığımız dünyanın dört bir yanından müzisyenlerle yaptığı "No Panic" klibiyle dikkat çeken Mr. Steel (Murat Çelik) ve karikatür dünyamızın porte ustası Öznur Kalender konuk olacaklar. 

Önümüzdeki haftanın instagram canlı yayınlarında Aptülika'nın konukları sırasıyla şu şekilde: 


11 Mayıs 2020 / Pazartesi  
konuk:Bülent Seyitdanlıoğlu

Radyo ODTÜ'de her pazar yayınlanan "Kulak Misafiri" radyo programının yapımcısı Bülent Seyitdanlıoğlu ile koronavirüs günlerinde radyo programı yapmak üzerine söyleşeceğiz. Tabi Bülent Ankaralı bir yapımcı olduğu için Başkent'teki rock ortamı (tür ayrımı yapmadan tabiki) üzerine gözlemlerini de bizimle paylaşacak.





13 Mayıs 2020 / Çarşamba 
konuk: Ali Kerrar Akıncı

İstanbul'da konser prodüksiyonları ile tanıdığımız Ali Kerrar Akıncı'nın organize ettiği bir çok konser, korona günleri gelince iptal edilmek zorunda kalmıştı. Ali ile o konserler üzerine konuşacağız ve korona günleri sonrasında konserlerin akıbetini soracağız. 






15 Mayıs 2020 / Cuma 
konuk: Mr. Steel

Geçen hafta yayınladığımız dünyanın dört bir yanından müzisyenlerle yaptığı "No Panic" klibiyle dikkat çeken Mr. Steel  konuk olacak. Aslında onu daha önceden Murat Çelik olarak yaptığı albümlerle biliyoruz. Hatta bunlardan biri Pentagram'ın davulcusu Cenk Ünlü ile birlikte yaptığı "Ran" albümüydü. Sanatçı şimdilerde Mr. Steel olarak yeni projelere adım atıyor. Mr. Steel ile hem "No Panic" videosu hem de yeni projeleri üzerine konuşacağız. 





16 Mayıs 2020 / Cumartesi 
konuk: Öznur Kalender

Hafta sonunu beni mesleki olarak çok heyecanlandıran konuğa ayırıyorum. Yıllarca ah bir tanışsam dediğim ustam Öznur Kalender konuğum olacak. Bir zamanların unutulmaz dergisi ve aynı zamanda bir okul olan Çarşaf dergisinde unutulmaz çizgilere imza atmış olan Öznur Kalender ile Çarşaf günlerini ve dünya çapında bir ustalığa sahip olan portre karikatürlerinden oluşan "Ben Adamı Çizerim" kitabı üzerine konuşacağız. Sadece bunlar mı? Öznur Kalender her çarşamba günü yeni bir Çarşaf kapağı oluşturarak bu efsane dergiyi yeniden çıkarmaya ( sanal ortamda) karar verdi. Onunla bu konu üzerine de söyleşeceğiz.

Şimdilik önümüzdeki haftanın programı böyle. Her program saat 21.00'de instagram üzerinden canlı yayınlanacak. 
Aşağıdaki instagram adresinden takip edebilirsiniz.  https://www.instagram.com/blues_perisan/




Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...