4 Ocak 2020 Cumartesi

Miracle Express Fare Doğurdu!


Queen'nin "Breakthru" videosunu bileniniz var mıdır? Yaşı bugün 50'lere gelmiş bir kuşak 1990'ların başında TV ekranlarına kilitlenmişken bu klibi yutarak izlemiştir. Bununla da kalmayarak dönemin VHS ve Betamax denilen video kaydedicileri ile kayıt altına bile almışlardır. Bugünlerde bu şarkının videosunun tekrar gündeme geldiği haberi görünce hemen atladım.  Efendim bu video klipten yola çıkarak Miracle Express treninin Lego versiyonunu yapmışlar. Yapmışlar ama grubun hayranlarının fikrini almayı da ihmal etmemişler. Yapılan bu legoyu fan oylamasına sunmuşlar. Fanlar tarafından yeterli oy alırsa satışa sunulacakmış.

Bu lego fikrinin mucidi aklıevvel Adam Hickey, grubun her bir üyesini yapmakla kalmayıp, videoda oynayan Deborah Leng'i temsil eden figürlerle birlikte lokomotifi yaratmış ve Lego Fikirler platformuna göndermiş . Şimdiye kadar yaklaşık 8.000 kişden beğeni oyu almış... 10.000'e ulaşırsa, Lego uzmanlarından oluşan bir ekip bunu üretim için değerlendirecekmiş.

Hickey, ürün açıklamasında “Set, ana lokomotifi, ihale içeren bir GWR 2884 Sınıf 2-8-0 buharlı lokomotifi içerecek ve Emerald Gecesi gibi Lego motorlarıyla uyumlu olacak” dedi. “Ayrıca bandın video sırasında gerçekleştirdiği ana sahne düz yataklı şaryo, bayraklar, ses hoparlörleri ve Roger Taylor'ın bateri kitiyle birlikte olacak. Ayrıca beş minifigür de var:  gizemli maskeli kadın olarak Freddie Mercury , Brian May , John Deacon , Roger Taylor ve Debbie Leng. ”

Kraliçe'nin tüm zamanların en sevdiği grup olduğunu ve Lego'da tasvir edilmesinin harika olacağını ekledi. Mucize Express ile grubu tüm ihtişamıyla yeniden yakalayabiliriz, ayrıca başka bir buharlı lokomotif ile Lego City düzenine benzersiz çıkartmalar eklendi. Minifigürleriniz kenarlardan izlerken müzik parçalarının çaldığı bir müzik parçasıyla parçaların etrafında dolandığını hayal edin. ”

Evet dağ fare doğurdu diyebilirim. Artık bu lego ile kim ilgilenirse haber olsun dedim.  



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...