8 Ocak 2020 Çarşamba

Elton John ve Ozzy Osbourne birlikte şarkı yapacaklar.



Sharon Osbourne katıldığı bir talk show proğramında, kocası Ozzy Osbourne'ın Elton John ile bir şarkı hazırladıklarını söyledi. Bu parçanın Osbourne'ın bu yıl çıkacak albümüne girip girmeyeceği konusunda bir bilgi edinilemedi.

Aslında asıl haberimiz bu değildi... ama haberin tıklanması açısından bunu başlığa çıkardık. Asıl haberimiz ise Elton John'un Avusturalya'daki yangın felaketinden etkilenenler için yaptığı 1 milyon dolarlık yardımdı.  Olay şu şekilde gelişti: 
Elton John, geçtiğimiz Salı gecesi veda turnesi kapsamında verdiği konserde, 
"Orada evlerini kurtarmaya çalışan, hayatını kaybeden insanlar var. Kalplerimiz, yaralayan hayvanların durumu ve habitatlarında kayıp var. Bu nedenle, bu gece , orman yangını yardım fonunu desteklemek için 1 milyon dolar taahhüt edeceğim." dedi.

Avusturalya'da son günlerde evlerin ve bazı durumlarda tüm kasabaların tahrip olmasına neden olan yangınlarda 18 dönüm arazi yok olmuştu. İnsanların da ölümüne sebep olan yangında 1 milyardan fazla hayvan da yanarak ölmüştü. Felaket, Güney'deki koalo nüfusunun yaklaşık üçte birini yok ederek , türleri azalan bu hayvanların kaybına yol açmıştı. 




Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...