8 Ocak 2020 Çarşamba

Metallica'dan Avusturalya'daki yangınlar için yardım


Metallica , Avustralya'daki orman yangını yardım çabalarına 750.000 dolara yakın bağışta bulunma sözü verdi. Bağışları NSW Kırsal İtfaiye ve Victoria'nın Ülke İtfaiyesi'ne (CFA) fayda sağlayacak .

Metallica elemanları, 
“Avustralya genelinde milyonlarca dönümlük alanı yok eden yangınların, Yeni Güney Galler ve Victoria'daki büyük etkisi  haberlerden tamamen bunaldık. Ortaya çıkan yıkım ve tüm sakinler, hayvanlar, çevre ve Avustralya'daki inanılmaz arazi üzerindeki yıkıcı etkiler gerçekten yürek kırıcı ”
dedikten sonra sözlerine şöyle devam etti, 
“Lütfen bize katılın ve yardımcı olmak için elinizden geleni yapın, çünkü elimizdeki vakfımız All With My Hands, NSW Kırsal İtfaiye ve Victoria'daki Ülke İtfaiyesi'ne yardım çalışmalarına yardımcı olmak için 750.000 dolar taahhüt ediyoruz."

Metallica, “NSW RFS dünyanın en büyük gönüllü itfaiye organizasyonudur ve bu Olağanüstü Hal sırasında bağışlanan tüm fonlar, bu özellikle yıkıcı Avustralya orman yangınlarıyla ilgili hizmetlere ve mağdurlara yöneliktir” diye devam etti. “CFA (Country Fire Authority), 3.3 milyon Viktorya'yı korumaya yardım eden ve Victoria'ları yangın ve diğer acil durumlardan korumak için topluluklarla birlikte çalışan gönüllü ve toplum temelli bir yangın ve acil durum hizmetleri organizasyonudur.”


Eylül ayından bu yana yanan Avustralya'daki orman yangınlarından yaklaşık 18 milyon dönüm arazi imha edildi. Yaygın yangınlar yaklaşık 2000 evi düzleştirdi ve tüm kasabaları harap etti. En az 25 kişi ve tahmini bir milyar hayvan öldürüldü. Felaket,  Yeni Güney Galler'deki koala nüfusunun yaklaşık üçte birini azalttı .


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...