29 Ocak 2020 Çarşamba

Mick Fleetwood: " Uzun Turne Yok ! "


Fleetwood Mac'in davulcusu Mick Fleetwood, uzun bir Fleetwood Mac turu fikrini reddetti.

Fleetwood Mac'in davulcusu Mick Fleetwood, Rolling Stone dergisi ile yaptığı röportajda artık uzun konser turnelerine çıkmayacaklarını açıkladı. Ancak uzun turnelere çıkmamalarının konserlerini noktalayacakları anlamına gelmediğini de üzerine basa basa vurguladı.  
"Bir daha uzun turne yapmayacağız, bir daha asla," dedikten sonra Mick Fleetwood şunları da ekliyor, "Yıl boyu oradan oraya yolculuk edip konser vermek yerine bir sürü alternatif var. Mesela Peter Gabriel gibi insanların gittikleri yerde çalmak  çok daha güzel. Festivaller bu konuda daha uygun. Yaz boyunca sadece dört ya da beş büyük festivalde çalıyorlar. Bu yöntem Fleetwood Mac için en uygun durum." 

Fleetwood Mac'in son turnesini Lindsey Buckingham yerine Mike Campbell ve Neil Finn ile birlikte, Ekim 2018'den geçen yılın Kasım ayına kadar sürmüştü. Davulcu, yabancı gitaristlerle tekrar çalışma arzusunun olmadığını, ancak mevcut kadro ile yollarına devam edeceklerini belirtti.  Mick Fleetwood, grupta bir kadro sorunu olmadığını şu sözlerle açıkladı: "Yaklaşık iki hafta önce Los Angeles'ta çok güzel bir araya geldik. Grupta devam edenlerle çok iyi bağımız var. Grubun parçalanması diye bir şey yok."

Bir veda turu olasılığının sorulması üzerine davulcu, " Biz o noktada değiliz." diyerek yanıt verdi. 

  Fleetwood Mac'in en yakındaki planı ise gelecek ay Steven Tyler , Billy Gibbons ve David Gilmour'un da yer aldığı Fleetwood Mac'in kurucusu gitaristi Peter Green'in Londra'daki  konserinde yer almak.  







Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...