13 Ekim 2022 Perşembe

Iron Maiden'ın hem vokalisti hem de badigardı: BRUCE DICKINSON !



Iron Maiden'ın 22 Eylül'de Kaliforniya'da verdiği konserde dinleyiciler arasından sıyrılıp, kolonlara tırmanan bir hayran sahneye atlamasıyla gitarist Janick Gers'in önüne düştü.  Hatta buna burnunun dibine demek daha doğru olur.


 İlk anda ne olduğunu anlayamayan Gers kendini toparlayarak çalmaya devam etti. Büyük sahnede her eleman bir yere dağılmış vaziyette dururken sahnenin sağ kısmındaki dar alanda sıkışık baş başa kalan Gers'in durumunu fark eden Bruce Dickinson o aralığa gelerek olaya el koyacaktı. Bu arada Bruce da vokaline devam ediyordu. 


Oraya gelen Bruce Dickinson kaşla göz arasında Janick Gers'in kulağına bir şey fısıldıyor ve Gers'in önünde jestler yapan hayranı eliyle sahnenin içine çağırıyor. Dickinson'ın davetini gören fanın canına minnet. Hemen davete icabet göstererek gidiyor. Sahnenin tam ortasına gelen fan kafasını sallamaya başlayınca Bruce Dickinson onu ensesinden tutarak havaya kaldırıp, sağ yandaki bölmedeki prodüksiyonun  olduğu bölmeye teslim ediyor.   Bunlar olurken şarkı devam ediyor... tabi Bruce'un vokali de. 


Aşağıdaki videoda o anların seyirci kamerasından çekilmiş görüntüleri an be an izleyebilirsiniz. 

  



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...