1 Ekim 2022 Cumartesi

Billy Joel, gelecek sene Hyde Park'ta

   


Billy Joel'in 2023'teki  tek Avrupa konserini İngiltere'nin efsanevi  Hyde Park'ınde gerçekleştireceği açıklandı.  

Billy Joel, tüm zamanların en çok albüm satışı yapan altıncı sanatçısı olan Billy Joel, şu sıralar  müzikteki 50. yılını kutluyor.  Geçen çeyrek yüzyılda 160 milyon rekor satan hitler, neredeyse elli yıldır devam ediyor ve art arda 33 Top 40'a imza atıyor. Joel, Greatest Hits Volume I ve Volume II için iki kez RIAA'nın Elmas Ödülünü   ve  10 milyonun üzerinde kopya satan albümleri için sunulan The Stranger'ı aldı. 23 GRAMMY adaylığı ve prestijli Grammy Legend Ödülü de dahil olmak üzere altı GRAMMY Ödülü sahibidir. Joel, Songwriter's Hall of Fame olan Rock & Roll Onur Listesi'ne alındı ​​ve 'Movin' Out' için TONY Ödülü, Popüler Şarkı için Kütüphane Gershwin Ödülü, bir kez-- dahil olmak üzere çok sayıda ödül aldı. Yüzyılda ASCAP Centennial Ödülü. Ek olarak, o bir Kennedy Center onurudur ve Hollywood Walk of Fame'de bir yıldız almıştır. 


Kulak Misafiri radyo programında Billy Joel




Uzun bir aradan sonra. tekrar yayın hayatına dönen Kulak Misafiri radyo programı daha önce de olduğu gibi her pazar saat 22:00'de  Radyo ODTÜ'de. 

Bülent Seyitdanlıoğlu'nun hazırladığı ve Bengi Dolgun'la birlikte sunduğu Kulak Misafiri'nin yeni yayın dönemindeki ilk programında bu pazar, Billy Joel yer alacak. 



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...