5 Şubat 2020 Çarşamba

Mor ve Ötesi’nin "Masumiyetin Ziyan Olmaz" plağı çıkıyor!

Mor ve Ötesi’nin "Masumiyetin Ziyan Olmaz" albümünü, çıkışının 10. yılına özel olarak PLAK ( kırmızı) formatında , 07 Şubat 2020 Cuma günü piyasaya çıkıyor.


Türk Rock Müziği’nin popüler grubu Mor ve Ötesi, kuruluşunun 24. yılında, olgunluk dönemi albümleri "Masumiyetin Ziyan Olmaz’ı ilk kez plak formatında çıkarıyor. Rainbow45 Records firmasından çıkacak plak, Rakun Müzik’le yapılan işbirliği sonucu yayınlanıyor. 

Mor ve Ötesi'nin sevilen albümlerinden biri olan  bu albümün plak edisyonu kırmızı plak olarak , remastered  , yüksek ses kalitesinde , açılır kapaklı ve  insert /poster hediyeli orijinaline sadık kalınarak yenilenmiş tasarımıyla plakseverlere sunulacakmış.

2010 yılında  yayınladığı zaman grubun kariyerinin olgunluk dönemi albümü olarak kabul edilen bu albüm ,  grubun diskografisinin önemli şarkıları olan ‘Araf’, ‘Sor’, ‘Nakba ‘,’Bisiklet’ve ‘Festus’ gibi şarkıları barındırıyor. Toplam 11 şarkıdan oluşan albümün prodüktörlük koltuğunda ise Tarkan Gözübüyük yer alıyor. Albümün miksleri Chris Sheldon , orijinal mastering ve plak mastering işlemleri de Evren Göknar imzasını taşıyor.

Harun Tekin (vokal, ritm gitar, klavye),  Kerem Özyeğen (gitar, geri vokal), 
Burak Güven (bas, geri vokal) ve Kerem Kabadayı  (davul)’dan oluşan kadrosuyla Mor ve Ötesi'nin  
‘Masumiyetin Ziyan Olmaz ‘ LP albümü ,kırmızı plak olarak, açılır kapaklı tasarımı ve şarkı sözlerinin de yer aldığı insert/ posteriyle  birlikte Almanya’da üretildi ve  
07 Şubat 2020 Cuma günü itibariyle Rainbow45 Records etiketiyle ve 
Universal Müzik Türkiye dağıtımıyla tüm büyük müzik marketlerde, seçkin plak dükkanlarında ve www.rainbow45records.com web sitesinden satışa sunuluyor. 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...