19 Şubat 2020 Çarşamba

Lynyrd Skynyrd - Street Survivors filminin galası yapıldı.


1977'de gerçekleşen uçak kazasında Lynyrd Skynyrd'ın üç elemanı ölmüştü. Bu konuyu anlatan sinema filmi "Street Survivors", 16 Şubat'ta Los Angeles'taki Hollywood Reel Bağımsız Film Festivali'nde ilk gösterimi yapıldı. 


Eski Lynyrd Skynyrd davulcusu Artimus Pyle , grubun 1977'deki yıkıcı uçak kazasını anlatan   film olan Street Survivors'ın zaman içinde “kült bir klasik” olacağını söyledi. 

Kurucu üye, eski grup arkadaşlarının onayı olmadan yapılmış olmasına rağmen, 16 Şubat'ta Los Angeles'taki Hollywood Reel Bağımsız Film Festivali'nde yapılan prodüksiyondan gurur duyduğunu söyledi.

Pyle, 2016 yılında bu filmin planlarını duyurdu; bu da gitarist Gary Rossington ve kazada ölen Ronnie Van Zant ile Steve ve Cassie Gaines'in mirasçıları bir dava açmıştı . Hukuki işlem , kalıcı bir ihtiyati tedbirin alınmasıyla sonuçlandı ve Pyle'ın ilerlemesini engelledi; ancak, bu karar 2018'deki temyizden sonra bozuldu . Son karar, bir anlaşmanın, herhangi bir üye veya eski üyenin en az iki kişinin onayı olmadan grupla ilgili bir projede çalışmasını engellemesine rağmen, Pyle'nin kendi hayatından olayları paylaştığı sebebiyle filmin yapılması önündeki engeller kalkmıştı.  

“Bu benim hikayemdi.” diyen Pyle filmin galasında Metal Voice'a yaptığı açıklamada, “Bence film bir kült klasiği olacak. … Ayrıca mizah ve seks, uyuşturucu ve rock 'n' roll var. 60'ların ve 70'lerin gerçek öyküsüdür. ” diye tanımlayacaktı, "Street Survivors" filmini.

Eski grup arkadaşlarının “daha ​​büyük bir film yapmak için daha büyük bir bütçeyle harekete geçecekleri"ni belirtmelerinin kendisini üzdüğünü söyleyen Artimus Pyle,  “ Bir araya gelip birlikte bir film yapmak yerine beni yok etmeyi seçtiler, “dedikten sonra, ” Öyle olduğu ortaya çıktı ve bundan gurur duyuyorum. Yönetmen ve oyuncu kadrosu ile gurur duyuyorum. " diyerek sözlerini tamamladı. 

 Yönetmenliğini Jared Cohn yaptığı "Street Survivors"  yakında sinemalarda yer alacakmış. 30 Haziran'da bir ev videosu ve film müzikleri yayınlanacak.
Bu film bize de gelir mi? Bekleyeceğiz...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...