17 Ağustos 2022 Çarşamba

The MASHINA'ın ilk teklisi 19 Ağustos 2022'de



Ankara'nın köklü rock gruplarında çalmış multi-enstrumantalist müzisyenler tarafından kurulmuş olan  The MASHINA'nın ilk teklisi  bu Cuma günü tüm dijital platformlar ve YouTube'da...


МАШИНА the MASHINA (Bulgarca: Makine) geçmişte Ankara'nın köklü rock gruplarında çalmış multi-enstrumantalist müzisyenlerin 2022 yılı başlarında Ural Doruk'un projesiyle bir araya gelerek kurdukları bir old-school heavy metal grubudur.

Mashina; vokalde Cem Özçelik (Derin6, Radyokraft, Metabolic), gitar ve geri vokallerde Ural Doruk (Diken, HotworxxX), bas ve geri vokallerde Bora Egemen (Karakedi), davul ve geri vokallerde Alper Yarangümeli'den (Dr.Skull, Karakedi) oluşmaktadır. 

Grubun ilk teklisi "Thunder, Wind and Rain"; Mirage Stüdyolarında Ayhan Aydın tarafından kaydedilmiş, miks ve mastering Uğur Karaman tarafından yapılmıştır. Bu çıkan ilk teklinin kapak çalışmasını da Aptulika yapmıştır.

Makinistler 2022 yılı içinde yayımlanacak olan “Dr.Skull Tribute Albüm” için de bir cover şarkı kaydetmiş olup halen ilk albümlerinin hazırlıklarına devam etmektedirler.

 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...