11 Ağustos 2022 Perşembe

Megadeth'in yeni albüm öncesi üçüncü single'ı: "Soldier On"



Megadeth, yakında çıkacak albümü "The Sick ... the Dying ... and the Dead"in üçüncü teklisi "Soldier On"u bugün yayınladı.

Bundan önceki teklilerinde olduğu gibi bu çalışmada da bir motor etkisinde yükselen gitar riffleriyle bezeli ve thrash metali körükleyen bir parça ortaya çıkmış. Altmışından sonra da yeniden enerji yüklemişçesine gördüğümüz Dave Mustaine, parça yorumunda nakarattaki koro bölümlerinde enerjiyi yükselterek tansiyonu oluşturuyor. O ilk günlerdeki tavır ile birlikte senfonik etkili müzikalite thrash ile fena halde buluşuyor.

"Soldier On" sözleriyle de ironik bir şekilde savaş karşıtı bir tavrı sergiliyor. İsterseniz parçanı arasından sözlerden bir kısmına şöyle bir bakalım:

“Kazanılan ve kaybedilen bütün savaşlardan

Yiten hayatlar  ve çöken dünya   

Biliyorum askere gitmek zorundayım 

İnsanlığın kendini yok etmesini izlemek 

Doğruca cehennemin dibine gitmek 

Askere gitmem gerektiğini biliyorum. ”

 

2016 yılında çıkan "Dystopia"dan altı yıl sonra çıkacak olan  yeni Megadeth albümü "The Sick ... the Dying ... and the Dead" 2 Eylül 2022 tarihinde dinleyicilerle buluşacak.  Beklenen bu albümden ilk olarak “We’ll Be Back”  ve  “Night Stalkers.”  parçaları single olarak yayınlanmıştı. Bu hafta da albüm öncesi çıkan üçüncü single da  "Soldier On" oldu. 

 



 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...