24 Aralık 2018 Pazartesi

Dr Skull 3 plakla geliyor.


Türk Rock tarihinin en önemli gruplarında Dr. Skull’ın daha önce sadece kaset formatında yayınlanmış ve klasik statüsüne erişmiş 3 albümü Wory Zover, Rools 4 Fools ve Hershey Yolunda!?’yı uzun yıllar sonra ilk kez CD ve Plak olarak Hammer Müzik etiketi ile piyasaya çıkıyor. İsterseniz sözü fazla uzatmadan plak şirketi Hammer Müzik'in basın bültenine bırakalım.  

Türk Heavy Metal tarihinin en önemli gruplarından olan Dr. Skull’ın daha önce sadece kaset formatında yayınlanmış ve klasik statüsüne erişmiş üç albümü Wory Zover, Rools 4 Fools ve Hershey Yolunda!?’yı uzun yıllar sonra ilk kez CD ve Plak olarak Hammer Müzik etiketi ile metal severlere sunuyor olmaktan çok ama çok gurur duyuyoruz!

Yeniden basım için albümlerin gruptan alınan DAT Kasetlerinden Çekya’da Studio Hostivar’da Zdenek Sikyr tarafından özel plak ve CD masteringleri yapıldı, kapaklar Kırmızı Tasarım tarafından ilk versiyonlarına sadık kalınarak hazırlandı ve içine daha önce kasetlerde olmayan şarkı sözleri, grup fotoğrafları ve Aptülika imzalı özel çizimler eklendi. Plaklar Çekya’da dünyanın en eski ve en büyük plak fabrikası GZ’de üretildi !

Albümleri bugün itibari ile ön siparişe açıyoruz. Her albüm için ayrı ayrı Plak ve CD’leri alabileceğiniz gibi her 3 albümü birden almak isteyenler için Özel Kutusu içinde 3 CD’yi bir arada; 3 LP’yi bir arada ve 3 LP+ 3 CD’yi bir arada içeren ve bunların yanında bu kutulara özel Metal Faust tarafından dizaynı yapılan t-shirt, dokuma yama, kartpostallar, özel basım büyük boy kapak resimleri ve bazı özel ilaveler bulunduran kutu set seçeneklerini de sunuyoruz.

Özellikle kutu setlerden ön-sipariş verecek dostlardan ricamız T-shirt bedenini dikkatli seçmeleri zira ön-sipariş adeti kadar üretim yapıldıktan sonra değişim yapma şansımız olmayacak. Tişörtler Om etiketli tişörtlerimize basılacak. Kalıplar en son ürettiğimiz Metalium 30. Yıl, Speed Metal Attack tişörtleri ile aynı olacak. Beden konusunda bize mesaj atarak yardım isteyebilirsiniz.
Hammer Müzik

https://www.hammeronlineshop.com

(Tanıtım bülteninden)


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...