13 Nisan 2024 Cumartesi

Bilet Gişesinde Bruce Dickinson



Bu hafta,  Bruce Dickinson'ın,  Hollywood'daki dünyaca ünlü Whiskey A Go Go'da konseri vardı. 12 Nisan Cuma ve 13 Nisan Cumartesi günleri gerçekleşecek iki konser bir sürpriz olarak son anda duyuruldu. Bu efsanevi mekanda yapılacak konserin biletleri de Cuma sabahı    satışa sunuldu. Üstelik biletler internetten falan alınamıyor ve bilet almak isteyenler bizzat konser salonunun gişesinden almak zorundaydı.  Böyle olunca da eski zamanlarda olduğu gibi erken saatlerde gişenin önünde bir kuyruk oluştu. İşte bu anda kuyrukta bilet için bekleyenler gişede bilet satan görevli bölümünde Bruce Dickinson'ı göreceklerdi.  

Ani verilmiş bir kararla Whiskey A Go Go gibi bir mekanda konser vermeye karar verdiklerini söyleyen Bruce Dickinson, konser sabahı bilet gişesinde kuyruk olanları görünce eski günlerini hatırlayarak böyle bir sürpriz yaptığını söyledi. 

"Gerçek bir gişe, insanlara benim konsere başladığım zamanların nasıl olduğunu hatırlatmalı!" sözleriyle bu sürprizini açıklayan Dickinson Whiskey A Go Go'da ani bir şekilde konser verme kararını da şu sözlerle özetledi: 

 "Kuzey Hollywood prova stüdyomuzda tur için hazırlanırken, provalar çok iyi gittiğinden, belki biraz eğlenip burada, Los Angeles'ta son dakikada bir şeyler yapmamız gerektiğini düşündük. "

Bruce Dickinson bu ani konser haberini de aşağıdaki videoyla duyurdu:



 Whiskey A Go Go konserini duyuran bu video mesajında ​​şunları söyledi: "Merhaba, ani bir karar. Aman Tanrım, burada House Band Of Hell ile provalardayız, ki bu da aslında Whiskey A Go Go'da olacak olan şey. Cuma günü Los Angeles'ta sürpriz konser, Cuma sabahı saat 10'da, biletler satışa çıkıyor ve gişeye gittiğinizde kiminle tanışacağınızı asla bilemezsiniz... orada olacağız.

Iron Maiden'ın vokalisti Bruce Dickinson'un solo konser turnesinde olmayan bu konser sadece bir hafta önce karar verilmiş ve uygulamaya geçmişti. 

19 Temmuz'da ülkemize de gelip konser verecek olan Bruce Dickinson'un konser biletleri şu anda Lüksemburg, Almanya Münih, Almanya Hamburg, Almanya Berlin, Finlandiya, Norveç, Macaristan, Hollanda, Fransa, İngiltere'de bitmiş durumda. 





https://metallife.com/bruce-dickinson-surprises-lucky-fans-at-whisky-a-go-go-box-office/


https://blabbermouth.net/news/bruce-dickinson-surprises-fans-by-showing-up-in-whisky-a-go-go-box-office-to-sell-tickets-video-photos




Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...