6 Aralık 2023 Çarşamba

Gov't Mule ya da albüm albüm doğurdu.

 


Warren Haynes ve onun alameti farikası ( daha doğrusu muhteşem grubu demeliyim) Gov't Mule vazgeçemediklerimdendir. Bu iki ismin ister solo isterse grup olarak çıkardığı her şeye, çölde nehir bulmuş bir adam gibi atılırım. İtiraf etmeliyim ki bu atlayışlardan hiç biri serap etkisi olmamıştır, yani beni hiç bir zaman hayal kırıklığına uğratmamıştır. Tek şikayetim şudur ki onların bir albümünün tadına daha doyamamışken bir yenisi gelir ve beni aptala döndürür. Bu sefer de öyle oldu. 

Bu yıl Haziran başında "Peace Like A River" isimli harika bir albüm çıkartmıştı O çalışmanın etkisi hala sürerken geçtiğimiz hafta "Time Of The Signs" adında yeni bir albümü daha geliverdi. Neyse ki bu bir EP, yani mini bir albümdü. Evet bir albüm ama en kısası 5 dakika 10 saniye süren en uzunu da 7 dakikayı aşan 5 parçadan oluşuyordu ki, toplamda 31 dakika sürüyordu. Yani biraz dişimizi sıksak bu bal gibi normal bir albüm olabilirdi. 

Bu nasıl bir yaratıcılık, çalışkanlık derken bunun "Peace Like A River" albümüne alınmayan parçalar olduğunu ve söz konusu albümün CD formatında bonus olarak yer aldığını öğrenecektik. Ancak her ne olursa olsun Gov't Mule'un üretkenliği konusunda diyecek bir şey yok.  

Şimdi bu EP'den Led Zeppelin'e selam gönderen bir parçayı paylaşayım: 



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...