3 Mayıs 2022 Salı

Ahmet Karaferya grubuyla bu Cuma 262 Live'de

 


Koronavirüs günlerinde eve kapandığımızda her gün bir parça seslendirerek yaptığı paylaşımlarla Ahmet Karaferya, o pandemi günlerinde bizlere ışık olmuştu. O paylaşımlarda sadece kavırlar yer almıyordu , ilk defa duyduğumuz parçalarını da seslendiriyordu. Açıkcası şu günler bir geçse de Ahmet'i canlı bir konser ya da bir albümde dinleyebilsek diyordum. Albüm elbetteki zor (neden zor olurmuş ki onu da anlayamam ama malum şartlar diyoruz. Yapamayan yapımcılar utansın diyelim ve parantezi kapayalım)... ancak bir konser olsaydı diye içimden geçiyordu hani.

Ahmet Karaferya'nın bir konser haberini afiş halinde görünce, "işte budur" dedim... demesine de konser İzmit'te. Olsun gene de güzel. Bu arada İstanbul'da olmazsa bir ara bakarsınız biz İzmit'e gideriz diyelim.

Kramp'ın kuruluş döneminde yer alan ve sonra da "İstanbul Sokakları" albümünde vokale geçen ve "Tek Başına" parçasındaki vokaliyle silinmez izler bırakan Ahmet Karaferya önümüzdeki Cuma gecesi (6 Mayıs 2022) saat 21.00'de İzmit 262 Live'de  konsere çıkacak. Konserde Ahmet Karaferya'ya davulda Meftun Demirhan, basgitarda Reha Karanfil ve gitarlarda da Murat Ceylan eşlik edecek. 




Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...