12 Şubat 2022 Cumartesi

Neslihan Önderoğlı İle Kurmacaya Yolculuk Atölyesi



Öykü ve roman yazarı Neslihan Önderoğlu "Kurmacaya Yolculuk Atölyesi" adında her perşembe yapılacak olan bir atölye çalışmasıyla geliyor. 8 hafta sürecek bu etkinlik ATELIER Kuzguncuk!ta gerçekleşecek. 

Notos, Sarnıç, Kitap-lık, Sözcükler, Özgür Edebiyat, İzafi, Türk Dili, Öykü Teknesi, Ada gibi pek çok dergide öyküleri yayımlanan Neslihan Önderoğlu,   2012’de yayımlanan ilk öykü kitabı "İçeri Girmez miydiniz?"  ile 2013 Haldun Taner Öykü Ödülü’nü aldı. 2013’te bunu  ikinci öykü kitabı "Mevsim Normalleri" takip etti.   

 2015 yılında ilk romanı  "Bana Sesini Bırak"' çıkacaktı. Bunu bir yıl sonra çıkan "Mutsuz Palyaçolar Örgütü" isimli gençlik öyküleri takip edecekti.  İkinci romanı "Ay Dolandı"'yı 2017 yılında çıkartan sanatçı,  2018 yılında "Yeryüzü Yorgunları” ve "Tuhaf Şeyler Oluyor Bay Tarantino " adlı romanlarıyla karşımıza çıkacaktı.  Bunlardan "Yeryüzü Yorgunları” kitabı 2019  yılının Melih Cevdet Anday Edebiyat Ödülü'ne değer görülecekti. "Yakınlık Korkusu" adlı öykü kitabı ise 2020 yılında çıkacaktı. 

 Neslihan Önderoğlu ile KURMACAYA YOLCULUK Atölyesi, 17 Şubat 2022, Perşembe günü saat 19:00 ile 21:00 arasında başlayacak. 8 Hafta sürecek atölye çalışması ATELIER Kuzguncuk'ta gerçekleşecek.

 Neslihan Önderoğlu, Kurmaca'ya Yoculuk Atölyesi ile ilgili şunları söylüyor:

"Atölyeye kimler gelmeli,

iyi bir okur olup okurken edebiyatın tadına daha çok varmak isteyenler , yazma hevesi olup bir türlü nerden başlayacağını bilemeyenler , ya da yazarken yolunu kaybetmiş olanlar... "


 katılmak ve iletişim için: 0532 364 74 78  

ATELIER Kuzguncuk 

İcadiye Caddesi No: 94 D:1/A

Kuzguncuk 



  

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...