23 Nisan 2021 Cuma

Heart 'ın gitaristi Nancy Wilson solo albümünde Heart gölgesi istemiyor.



 Heart grubunun gitaristi Nancy Wilson ilk solo albümü "You and Me"yi 7 Mayıs 2021'de çıkartacak. Gitarist bu albümün Heart grubunun gölgesinde kalmamasını istiyor...hatta "Heart grubundan Nancy Wilson'un solo albümü" denilmesinden bile tedirgin olduğunu belirtiyor. Bu nedenle albüm çalışmalarına kardeşi Ann Wilson'u bile katmamış. "...Çünkü Ann'in bu albümde vokalleri üstlenmesi, dinleyenlerin aklına ister istemez Heart'ı getirecekti." diyerek, bu durumu açıklıyor.

Nancy Wilson, Condequence'e (1) verdiği röportajda, 

"Bu albümde vokalleri de ben yaptım. Heart'ı hatırlatmaması kızkardeşim Ann'in vokalinden farklı olmasını istiyordum. Ben bir gitarcıyım, öne çıkabilecek bir vokal değilim. Ancak iş ortağım Sue Ennis'in de yardımıyla ses kişiliğimi oturttum. İlham vericiydi ve bir şarkıcı olarak uzun zamandır sahip olmadığım güveni kazandım. Yani albümdeki her şeyi diğer konuk yıldızlarla birlikte söylüyorum. Bir albümde baş şarkıcı olmak, işte bu benim için ilkti." 


Usta gitarist bu solo albümü yapma sebebini de, 

" Bu albümü yaparak, üniversiteye giden kızımla daha yakın ilişki kurabilirim diye düşündüm." 

sözleriyle açıklıyor. 


Nancy Wilson, bu solo albümle Heart çalışmalarının son bulmayacağını ve sonsuza kadar devam edeceklerini de üzerine basa basa vurguluyor. 

  

(1) Consequence röportajı : https://consequence.net/2021/04/beyond-the-boys-club-nancy-wilson-heart/

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...