23 Mayıs 2021 Pazar

Sis grubunun 8. yılında müzik emekçilerine adanmış şarkı: Zindan



Doom Metal‘in sevilen grubu Sis, "Karanlığın Fısıltıları" isimli albümünden ikinci video klibini “ZINDAN'' isimli çalışmalarına çekti. Grubun albümdeki bu parça, Dünyada ve memlekette yaşanan olaylara tepki niteliğindeki klibi ile karanlığın melankolik etkisi ve sanatıyla cevap veriyor. Sis,  "Zindan" klibini ekonomik sebeplerden yaşamını sonlandıran müzik emekçilerine adıyor. 

Grup "Zindan şarkısı ile ilgili şunları söylüyor: "Son bir yıl içinde 102 müzisyen ekonomik sebeplerden intihar etti.  Zindan, çektiğimiz acıların ve çektireceğimiz acıların yansımasıdır. Emekçileri yoksulluğa, açlığa mahkum etmek, hayatını zindana çevirmek politik tercihlerdir. Sonsuz güzelliğimizle direnişimiz zafer kazanacak."

"Zindan" aynı zamanda Sis grubunun kuruluşunun 8. yıldönümü olma özelliğini de taşıyor ve klipte grubun güncel kadrosunun yanısıra, 8 Yıl boyunca kadrosunda yer alan tüm isimler başta olmak üzere Godheim,Cursed In Eternity, Grumpic Dissase, Amras Numenesse,Meriç Yapıcı, Karoft, Booze Serpent, Yüz Karası , Karoft, Bayrek Murtezaoğlu, Ranfor ,Desecrate, Depressive Mode,Soggoth,, Illusions Play, Burcu &Şefik, Hülya Çetinkaya ve Alus Doğu Can Güneş ve Kenan Damar gibi değerli isimler klipte grubun isyanına ortak oluyor. Dünyanın karamsarlığını buram buram hissedeceğiniz Zindan ‘ın klibi ise GD YAPIM tarafından hazırlandı.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...