19 Şubat 2021 Cuma

Kesmeşeker ile 30 Yıl!



1991 yılında yaptığı "Dipten ve Derinden" isimli ilk albümüyle rock müziğimize yeni bir bakış getiren Kesmeşeker grubu bugünlerde 30. yılını  özel bir kayıtla kutluyor.  "30" ismini taşıyan bu EP (mini albümde) 4 özel şarkı yer alıyor. 


Kesmeşeker, 30. Yılını özel bir kayıtla kutluyor. Ada Müzik tarafından yayınlanan bu yeni çalışma bugün (19 Şubat 2021) çıktı.

“Dipten ve Derinden” (1991) ile başlayan kayıtlı tarihinde 11. çalışması olan “30”, 4 şarkıdan oluşuyor. EP içerisindeki 3 şarkı, grubun geride kalan 30 yılına gönderme yapan hitlerinden seçildi; “Tut Beni Düşmeden”, “Ağla Ağla” ve “Ya Aşkım Ol Ya Dostum Ol”. Açılış şarkısı ise grubun 4. on yılının ilk adımı sayılabilecek yeni şarkısı: “Ada”.

Kesmeşeker “30”, Ada Stüdyo’da Haziran 2020’de akustik ağırlıklı ve canlı olarak kaydedildi. Cenk Taner (vokal, akustik gitar), Demirhan Baylan (basgitar), Gökhan Özcan (davul) ve Özgür Ulusoy’dan (Piyano) oluşan kadro, şarkıların düzenlemelerini de birlikte yaptı.

Limitli sayıda 12 inç 45 devirli özel bir plak basıldı. Bu özel plak hafta sonundan itibaren plak dükkanları ve online mağazalarda olacak.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...