20 Ocak 2017 Cuma

Walter Trout’tan yeni bir konser almümü – ALIVE In Amsterdam



Blues rock ustası Walter Trout ikili bir konser albümü çıkardı.  Geçen yıl Hollanda’da verdiği konserin kayıtlarını albüm olarak yayınladı. Amsterdam’daki Royal Theatre Carre’da verilen bu konserde sanatçının 25 yıllık solo kariyerinden şeçilmiş parçaların yanısıra 2015 yılı stüdyo albümü “Battle Scars”tan çalışmalara da yer veriyor. Konserde ayrıca Sonny Boy Williamson II’ın ,  “I’m Back” , “ Help Me “; BB King’in “Rock Me Baby” gibi blues klasiklerine de yer vermiş.     

Blues gitarının usta ismi Walter Trout , solo ve diğer müzisyenlerle yaptığı 40’ın üzerinde albüme imza atmış biri. Solo kariyerine başlamadan önce İngiliz Blues’ının Baba’sı  John Mayall’ın grubu Bluesbreakers’ta yıllarca  çalışmıştı.  2013 yılında bir karaciğer rahatsızlığı yaşayan Trout, hayati tehlikeye mazur kalmıştı. 2014 yılında karaciğer nakliyle hayata dönen sanatçı  durmaksızın gitarı eline alıp, müziğe kaldığı yerden devam etmişti.

  Walter Trout’un yeni çıkan konser albümü “ALIVE In Amsterdam” da Johnny Griparic  (basgitar ) , Michael Leasure (davul),  Sammy Avila ( Hammond B3 org) eşlik etmiş. 




Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...