5 Haziran 2024 Çarşamba

Deep Purple'dan yeni albüm öncesi ikinci single : "Pictures Of You"

 


DEEP PURPLE, geçtiğimiz günlerde yeni çıkacak olan "= 1" albümü öncesi "Portable Door" isimli ilk single'ını çıkarmıştı. Çok sevilen bu parçanın ardından grup, "Pictures Of You" isimli ikinci single'ını da yayınladı. 

Bu single'a ek olarak, İtalya'nın Milano kentinde 2022'de verilen konserden, daha önce yayınlanmamış iki kaydı da ("When A Blind Man Cries" ve "Uncommon Man") içeren dört parçalık bir paketin parçası olarak sunuluyor. 

Koleksiyonerler için hazırlanan "Pictures Of You" nun fiziki ön satışı bugün başlıyormuş. Single, 28 Haziran 2024'te CD ve plak olarak yayınlanacak. Koleksiyon amaçlı ve belirli sayıda basılacak bu çalışma tek tek elle numaralandırılacakmış.  




Deep Purple'ın yeni şarkısı "Pictures Of You" videosu da bu şekilde ve hala heyecan veriyor. Bu arada Steve Morse'ı sevsem de bu yeni gitarist Simon McBride bana daha yakın geldi diyebilirim. 

Söylenecek çok şey var ama bu Deep Purple elemanları 150 yaşına kadar yaşasalar da yüzlerce güzel albüm ve onlarca albüm çıkartırlar. Yani Deep Purple başka bir şey!

Aptulika


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...