13 Nisan 2024 Cumartesi

Efsanevi Mekanda Bruce'dan Samimi Konser

  


Bruce Dickinson, yaklaşan solo turnesine ısınma amacıyla dün gece (12 Nisan Cuma) efsanevi Los Angeles kulübü Whiskey A Go Go'da kelimenin tam anlamıyla çok samimi bir konser verdi.  

 Dave Moreno (davul), Mistheria (klavye) ve Tanya O'Callaghan'ın (bas)  Philip Näslund (gitar),  Chris Declercq (gitar)'dan oluşan solo grubuyla sahneye çıkan Bruce Dickinson,   2005 tarihli solo albümü "Tyranny Of Souls" tan alınan "Abduction" ın ilk kez seslendirildiği parçalar ; Dickinson'ın 1998 tarihli "The Chemical Wedding" albümünden alınan "The Alchemist" ; ve Bruce'un son solo albümü olan bu yılki "The Mandrake Project" ten dört şarkı : "Afterglow Of Ragnarok" , "Many Doors To Hell" , "Resurrection Men" ve "Rain On The Graves"a yer verdi. Bu konserde bir sürpriz yapan vokalist, blues rock efsanesi Edgar Winter'ın klasiği  "Frankenstein"ı da seslendirdi.  

Iron Maiden'ın usta vokalisti 20 yıl aradan sonra ilk solo konserine çıktı. Bundan sonra da yaza ülkemize gelecek. Bu gerçek anlamda heyecan verici. En son yaptığı "The Mandrake Project"albümü çok başarılı ve heyecan verici, dilerim İstanbul konserinde kimse Iron Maiden oarçası çal diye cırlamaz da şu albümün konserinin keyfine varırız. 

Bu arada dün geceki Bruce Dickinson konserinin playlisti ve konserden izleyici çekimlerine yer vereceğim. 

Ve son olarak; Bu Bruce Dickinson muhteşem bir adam! Helal olsun, Aşk olsun !


01. Accident Of Birth

02. Abduction 

03. Laughing In The Hiding Bush

04. Afterglow Of Ragnarok  

05. Chemical Wedding

06. Many Doors To Hell  

07. Tears Of The Dragon

08. Resurrection Men 

09. Rain On The Graves  

10. Frankenstein (THE EDGAR WINTER GROUP cover)

11. Gods Of War

12. The Alchemist  

13. Darkside Of Aquarius


Encore:


14. Jerusalem

15. Road To Hell














Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...