12 Kasım 2023 Pazar

Traffic klasiğinde Dave Mason ile Joe Bonamassa buluştu: "Dear Mr. Fantasy"


Bu cuma günü çıkan bir single ile Dave Mason ve Joe Bonamassa bir araya gelerek, Traffic grubunun unutulmaz klasiği 'Dear Mr. Fantasy'i yorumladılar. 





Traffic grubunun elemanı ve söz yazarı Dave Mason ile günümüz blues rock'ının en önemli temsilcisi Joe Bonamassa Traffic'in 1967 yılında yaptığı unutulmaz klasiği "Dear Mr. Fantasy" nin yeni yorumunda bir araya geldiler.   

1967'de çıktığından beri konserlerinde bugüne kadar sık sık çaldığı eski şarkılar olduğunu söyleyen Dave Mason, "Dear Mr. Fantasy" için  “Yıllardır bir dizi farklı düzenlemeyle konserlerimde seslendirdim. Sık sık söylediğim gibi, eski şarkılar yoktur, sadece iyi şarkılar vardır ve 'Dear Mr. Fantasy' bana göre bunun en güzel örneklerinden biridir." diyecekti. 



Bu efsane parçanın 56 yıl sonraki yeni yorumunda Bonamassa ile yapılan işbirliği için Dave Mason şunları söyleyecekti:  “Günümüzün en iyi gitaristlerinden biri olan Joe Bonamassa ile çalışmak  benim için Jimi Hendrix ile çalmak kadar heyecan vericiydi. ”

Gitaristliği ve vokalistliğinin yanısıra iyi bir şarkı yazarı da olan Dave Mason, 18 yaşındayken Steve Winwood ile birlikte İngiliz rock efsanesi olan Traffic grubunu kurmuştu. Bugünlerde de onların unutulmaz parçası 56 yıl sonra yeni yorumuyla bir kez daha bizlerle buluşuyor. Single bütün yayın platformlarında bu haftadan itibaren dinleyicilerle buluştu. 



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...