22 Kasım 2023 Çarşamba

Rüyada Ak Sakallı Bir Dave Mustaine Görmek Ne Anlama Gelir?



Rock’n roll yaşlanıyor galiba. 60’ların, 70’lerin rock yıldızlarının saçlarının ağarmasına, biraz göbeklenmesine alıştık ama 80’lerin sırma saçları, parlak taytları bizim için hala yeni sayılır, onların saçlarına düşen griler, yüzlerindeki kırışıklar ve tayt yerine giydikleri eşofmanlar biraz içimi burkuyor. Geçenlerde gelen bir habere tabiri caizse içim burkuldu. Gözümüzün nuru, sırma saçlı, bal dudaklı Dave Mustaine’imiz ilk torununu kucağına almış. Zaman sadece bizim için değil sarışın tanrılar için de hızla geçip gidiyor galiba.



Metallica ile başlayıp Megadeth ile devam eden uzun müzik yaşamında Mustaine heavy metal’in yılmaz savaşçılarından biri, ancak, alkol ve uyuşturucu yüzünden çok defa rehabilitasyona girip çıktı, yakın zamanda kanserle mücadele etti ve hepsini de atlattı. 1991 yılında Pamela Anne Casselberry ile hayatını birleştiren Mustaine ve Pamela’nın iki çocuğu var, oğlu Justis Mustaine ve kendisi gibi müzisyen olan Electra (Mustaine). 

Sürekli headbang yapmaktan boynu ve omurgası deforme olmuş, heavy metal’in sinirli sesi Dave Mustaine 12 Ekim 2023 yılında oğlu Justis ve eşi Angela’nın bebekleri Georgette Monroe Mustaine 'Opa'’yı kucağına aldı. Bence nefis bir dede olacak Mustaine. 



Sevgili Mustaine ilk dede olan heavy metal tanrısı değil. Buyurun, gitarları gibi torunlarını kucaklayan uzun saçlı dedelere birkaç örnek.



https://blabbermouth.net/news/megadeths-dave-mustaine-becomes-first-time-grandfather



Kid Rock



 
 Vince Neil


James Hetfield


Dave Mustaine

Ozzy Osbourne

Tom Araya


Billy Idol




2 yorum:

Adsız dedi ki...

Tebrikler Üstad

Ou-San dedi ki...

Böyle şeyler okuyunca, 'lan bunlar da normal insanmış meğer' gibi bir hisse kapılıyorum. Bir ben miyim acaba böyle hisseden?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...