3 Kasım 2023 Cuma

Özgür Hazar's Blues Syndicate'den yeni albüm öncesi ilk single

 


Özgür Hazar ismini 2020 yılında çıkan "Sad and Blue" albümünden hatırlamaktayız. Yurtdışında yaşayan sanatçımızın blues rock adına yaptığı bu albüm hafızalardan çıkmayacak kadar güzel bir çalışmaydı.  Aradan geçen üç yıl boyunca Özgür'den ses soluk çıkmamış gibi gözükse de onun oş durduğu söylenemezdi.  Solo kariyeriyle tanıdığımız Özgür Hazar,  yoluna Blues Syndicate isimli bir grup kurarak yürümeye karar vermişti.  

2021'in sonunda kurulan Blues Syndicate ile 2022'de Blues Challnge'i kazanıp Avrupa finallerinde geçtigimiz yaz Polonya'da Belçika'y temsil edeceklerdi.

Ozgur Hazar's Blues Syndicate grubu şimdilerde yeni bir albüm hazırlığında.  "Way Back Home" adını taşıyacak olan bu albüm 2024 yılının başında yayınlanacak. 

Albümün kayıtları Almanya'da Gramaphone Stüdyosu'nda Martin Meinschäfer (Henrik Freischlader ve Kai Straus'un albümlerini de kaydededen teknisyen)  tarafından yapılmış.  

Ozgur Hazar's Blues Syndicate'in yeni albümü "Way Back Home"u beklerken ilk single'ı  "Counting The Reasons"   da bu hafta yayınlandı. Parçayı aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz:


https://open.spotify.com/intl-tr/album/7xvBvALOFVY6oC9JBFf3UC?si=mGqE5s-JTbWSrURhG7NSXw





Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...