25 Mart 2022 Cuma

Willie Nelson and Family Outlaw Music Festival Tour 2022



 Ne yalan söyleyeyim folk müzik, country ile pek muhabbetim yoktur hani... ama bir kaç örnek ayrıcalıklı olmuştur o kadar. Willie Nelson'u ise bir genel kültür bilgisi edinecek kadar dinlemişimdir, onun ötesinde bir albümünü baştan sona dinleyeyim diye bir gayretim olmamıştır. Ancak son iki gündür Willie Nelson dinleyip duruyorum. 

Bununla da kalmadı, kalktım bir de adamın portresini çizdim. Hoş benzemedi ama siz bunu çok dinlememekten kaynaklandığına verin. O kadarla da kalmadı bu çizimi yazının kapağına görsel olarak kullanmaya bile cüret ettim. Aslında bu tip kendi çizimlerimi koymak daha iyi galiba. Zira bir görsel bulup kullandığımda bir iki arkadaş bu benim sitemden alınmış diye kafa tutmaz. Hoş şimdi de bu  benim çizimi gören bir uyanık da alıp kebapçı reklamında kullanırsa, yandı nane keten helva. Abartmıyorum, Metallica'nın İstanbul konseri için Metallica elemanlarını İstanbul siluetinde ve bir şehir hatları vapurunda çizdiğim çizimi daha sonrası internetten indirilip, bir çanta satıcısı tarafından üzerine İstanbul yazısı nakşedilerek bir pazar çantası haline getirilmişti. Şimdi de Willie Nelson bir kebapçı reklamında "Urfalı Vili Usta" diye karşımıza çıkabilir. 

Yazıya böyle bir giriş yaparak uzatıyorum, çünkü haber çok uzun değil. Şimdi gelelim, Willie Nelson'a son iki günde olan ani ilgime...  

Willie Nelson bu yıl yapacağı yeni bir konser turuna hazırlanıyor. Outlaw Müzik Festivali adıyla yapılacak bu konserlerde de müzisyen tek başına olmayacak ve Willie Nelson ve Ailesi ismiyle sahneyi bir çok isimle paylaşacak. Bu isimler arasında ZZ Top, Steve Earl and The Dukes, Gov't Mule gibi  grup ve sanatçılardan oluşan bir çok isim sahneye çıkacak.  

Bu konser turnesiyle ilgili Willie Nelson, "Outlaw Müzik Festivali Turu her zaman aile ve arkadaşların harika bir müzik ve eğlence günü için bir araya gelmesiyle ilgili olmuştur ve şimdi de ailem diyeceğim müzisyen ve grupların benimle birlikte olmasıyla  bu yılki  en özel turne olacağına eminim," dedikten sonra basın duyurusuna " tekrar yola çıkmak için sabırsızlanıyorum." diye eklemiş. 

Turne ( yani festival) 24 Haziran'da St. Louis'de başlayacak ve yaklaşık üç ay sonra 13 Eylül'de Bridgeport, Conn'da sona erecek.  

APTULİKA



  Willie Nelson and Family Outlaw Music Festival Tour 2022





 

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...