31 Mart 2022 Perşembe

Steve Morse, Deep Purple'a Ara Veriyor


Steve Morse, eşinin kanser tedavisi nedeniyle Deep Purple ile çalışmalarına ara veriyor.



Usta gitarist, kanserle mücadele eden karisının yanında olmak için, Deep Purple ile olan birlikteliğine geçici bir süre ara vereceğini açıkladı. Morse, "Uzun bir aradan sonra grubumla konserlere çıkıyor olmak ve bir araya gelmek çok güzel olacaktı ama eşim Janine şu anda kanserle savaşıyor ve onun yanında olmak istiyorum. Bu rahatsızlık sebebiyle  o kadar çok komplikasyon çıkıyor ki, hayatımızda ne kadar zaman kalırsa o kadar zaman onun yanında kalmak istiyorum." diye sosyal medya hesabından durumu özetleyecekti. 

Deep Purple'dan ayrılmadığını özellikle vurgulayan Steve Morse, karısının temiz bir sağlık raporu alması durumunda konser turlarına katılabileceğini söyledi.

Deep Purple'ın Mayıs ayında başlayacak turnesinde Simon McBride gitarist olarak  Steve Morse'dan boşalan yeri dolduracak. Grubun, Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarındaki konserlerinde çalacak olan McBride, daha önce Ian Gillan'ın solo çalaışmalarında ve klavyeci Don Airey'in konserlerinde de eşlik etmişti.

Deep Purple grubu yaptığı açıklamada, "Hepimizin aklı Janine'in kansere karşı verdiği mücadelede. Karısının bu zor günlerinde onun yanında bulunan ve destek olan arkadaşımız Steve'i gayet iyi anlıyoruz. Janine'in sağlık durumuyla ilgili iyi haberlerin gelmesini bekliyoruz. " dedi.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...